Sahurda Davulcuyu Bıçakladılar!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
Sahurda Davulcuyu Bıçakladılar!

Gece 03.00te ramazan davulunun sesinden rahatsız olan mahalle sakini davulcuya "Git başka yerde çal" dedi. Çıkan tartışmaya bıçak karıştı davulcu 15 gün iş göremez raporu aldı.

Isparta’nın Keçiborlu İlçesi’nde ramazan davulcusu Halil İbrahim Eğri (45) vatandaşları sahura kaldırmak için 03.00 sıralarında davul çalmaya başladı. İstasyon Caddesi’ne gelen Eğri burada maniler söyleyerek davul çalmaya devam etti. Davul sesinden rahatsız olan Deniz Kayacan (31) pencereden Eğri’ye “Neden bizi rahatsız ediyorsun git davulunu başka yerde çal” diye bağırdı. Halil İbrahim Eğri’nin davul çalmayı sürdürmesi üzerine Kayacan evinden çıkarak küfretmeye başladı. SOKAKTA BİRBİRLERİNE GİRDİLER DHA'nın haberine göre; tartışma sırasında Kayacan üzerinde bulunan bıçakla Eğri’ye saldırdı. Saldırıdan kendini davul tokmağıyla korumaya çalışan Eğri sol kolundan göğsünden ve sırtından aldığı bıçak darbeleriyle yaralandı. Eğri yaralı halde Deniz Kayacan’ın koluna davul tokmağıyla vurarak bıçağı elinden aldı. Hastaneye götürülen evli ve 3 çocuk babası Eğri 15 gün iş göremez raporu alırken Kayacan bir süre sonra yakalandı.

0live456

Üye
Yazıktır , günahtır.

DPool

DPool

Üye
Ne istiyolardı davulcudan :blink:

Ricochet

Ricochet

Üye
iyi olmuş.Bende aynısını yapıcam yakında.

technoshark

technoshark

Üye
ramazanın 11 ayın sultanının geldiğinin habercisi olan davulcularımız, kendini bilmezler tarafından saldırıya uğruyor !! kardeşim ramazan ayıdır... davulcular sayesinde uyanmasanda ramazan aynın adeti olmuştur.. bir ay sabrediceksin...

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
sabaha kalsında anlasın davulcunun değerini

pelın_

ya bızım bınadada adamı sureklı kovuyolarmıs
şimdı yanlış anlamayın kımsenın gorusune saygısızlık etmem bızımbına da oruç tutmuyolar yanı onların orucu dıyıl bu davulcu isyanlarda bızım bınay apara toplamaya bıle gırmedı adam gecende

Utku

Utku

Üye
bende gıcık kapmaya başladım ama neden bıçaklarsın ki:off:

Sandrake

Sandrake

Üye
konuyu gördüğüm andaki tepkim Yuhhh

bu_rakrak

bu_rakrak

Üye
yazık ya yemin ederim .!

-efşan

-efşan

Üye
ohaa lann nasıl bi insansınız siz yaa :off:

_SiyabeNd_

_SiyabeNd_

Üye
Bunu yapanlar insan mı :hmmm

greenmile

greenmile

Üye
ya bazı davulcularda hiç ritim falan yok,davulculara da bi standardın gelmesi gerek diye düşünüyorum.

zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
ya bazı davulcularda hiç ritim falan yok,davulculara da bi standardın gelmesi gerek diye düşünüyorum.
evet mesela bizim evin civarında biri yakın biri uzak iki ses duyuyorum öyle bir çalıyorlarki sanki aceleleri var bide iki ses karışınca fena bir gürültü oluyor:ah

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
bu bize atalarımızdan gelen gelenek görenektir madem oruç tutmuyorsun manevi değerlere saygı duy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...