crazy_oruc Üye pelın_' Alıntı: hep kötü haber verıyosun sabah sabah Genişletmek için tıkla ... ne hepi ya hepi topu akşam üstü susicaz dedim - - - Eklendi - - - manel' Alıntı: herkese merhaba Genişletmek için tıkla ... merhaba
pelın_' Alıntı: hep kötü haber verıyosun sabah sabah Genişletmek için tıkla ... ne hepi ya hepi topu akşam üstü susicaz dedim - - - Eklendi - - - manel' Alıntı: herkese merhaba Genişletmek için tıkla ... merhaba
crazy_oruc Üye pelın_' Alıntı: mide göbek ne sayarssan artık Genişletmek için tıkla ... anladım ama daha erken yaw
Emrgncy Üye Selamun aleykum... Rabb'im tuttuğunuz oruçları kabul buyursun, Cennetin Reyyan kapısı sizin için unutmayın!..
Selamun aleykum... Rabb'im tuttuğunuz oruçları kabul buyursun, Cennetin Reyyan kapısı sizin için unutmayın!..
crazy_oruc Üye Emrgncy112' Alıntı: Selamun aleykum... Rabb'im tuttuğunuz oruçları kabul buyursun, Cennetin Reyyan kapısı sizin için unutmayın!.. Genişletmek için tıkla ... aleykum selam kardeş amin.
Emrgncy112' Alıntı: Selamun aleykum... Rabb'im tuttuğunuz oruçları kabul buyursun, Cennetin Reyyan kapısı sizin için unutmayın!.. Genişletmek için tıkla ... aleykum selam kardeş amin.
pelın_ Emrgncy112' Alıntı: Selamun aleykum... Rabb'im tuttuğunuz oruçları kabul buyursun, Cennetin Reyyan kapısı sizin için unutmayın!.. Genişletmek için tıkla ... aminn
Emrgncy112' Alıntı: Selamun aleykum... Rabb'im tuttuğunuz oruçları kabul buyursun, Cennetin Reyyan kapısı sizin için unutmayın!.. Genişletmek için tıkla ... aminn
crazy_oruc Üye codblackops2' Alıntı: Beyler sahurda muhabbet için açılmış konu yazıyor Genişletmek için tıkla ... sahurdan bu yana muhabbet...
codblackops2' Alıntı: Beyler sahurda muhabbet için açılmış konu yazıyor Genişletmek için tıkla ... sahurdan bu yana muhabbet...
Doğuş Pertez Emekli Yönetici Konu Sahibi Sahur konusuna, sahur saatleri dışarısında yorum yapmayalım arkadaşlar.
Cezzbedici3 Üye Daha öncede dedim cevaplayan olmadı.. Ortak bir karar ile sahur ve iftar sohbetlerine gececiler gibi sınır koysak daha bereketli olmazmı sohbetlerimiz Mana kazanması açısından söylüyorum
Daha öncede dedim cevaplayan olmadı.. Ortak bir karar ile sahur ve iftar sohbetlerine gececiler gibi sınır koysak daha bereketli olmazmı sohbetlerimiz Mana kazanması açısından söylüyorum