pelın_ Buyrun ----------Eklendi @ 00:58:45 ---------- Yazıldı @ 00:58:25 ---------- arslansem' Alıntı: [sıze="2"]kimse yok mu derneğinden geliyoruz biz [/sıze] [sıze=1]----------eklendi @ 00:57:53 ---------- yazıldı @ 00:56:36 ----------[/sıze] [sıze="2"] aselam pelin naber [/sıze] Genişletmek için tıkla ... tşk senden naber ben gayet ıyıyım
Buyrun ----------Eklendi @ 00:58:45 ---------- Yazıldı @ 00:58:25 ---------- arslansem' Alıntı: [sıze="2"]kimse yok mu derneğinden geliyoruz biz [/sıze] [sıze=1]----------eklendi @ 00:57:53 ---------- yazıldı @ 00:56:36 ----------[/sıze] [sıze="2"] aselam pelin naber [/sıze] Genişletmek için tıkla ... tşk senden naber ben gayet ıyıyım
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap pelın_' Alıntı: bak ya heryerde slm herkese Genişletmek için tıkla ... noldu yahu ----------Eklendi @ 00:59:00 ---------- Yazıldı @ 00:58:45 ---------- giremezmiyim yani
pelın_' Alıntı: bak ya heryerde slm herkese Genişletmek için tıkla ... noldu yahu ----------Eklendi @ 00:59:00 ---------- Yazıldı @ 00:58:45 ---------- giremezmiyim yani
pelın_ 'TUĞ'' Alıntı: noldu yahu ----------Eklendi @ 00:59:00 ---------- Yazıldı @ 00:58:45 ---------- giremezmiyim yani Genişletmek için tıkla ... ŞAKA BE
'TUĞ'' Alıntı: noldu yahu ----------Eklendi @ 00:59:00 ---------- Yazıldı @ 00:58:45 ---------- giremezmiyim yani Genişletmek için tıkla ... ŞAKA BE
'Maxi Genç Üye baş ağrısından ölüyorum her sahurda yarın tutmicam diyorum ama 1 gün bile kaçırırsam onun sıkıntısı olur beynimde.bu yüzden 1 gün dahi kacırmak istemiyorum :S Allah herkese kolaylık versin.
baş ağrısından ölüyorum her sahurda yarın tutmicam diyorum ama 1 gün bile kaçırırsam onun sıkıntısı olur beynimde.bu yüzden 1 gün dahi kacırmak istemiyorum :S Allah herkese kolaylık versin.
coldman41 Üye caglet' Alıntı: içli pide mi o ne ya etli bide peynirli pide patatesli pide - sucuklu pide ve tavuklu pide duydum ve yedim ama içli pide ney dur hemen gogıla bakıyım ----------Eklendi @ 00:52:45 ---------- Yazıldı @ 00:51:58 ---------- Haa tamam biliyom biz buna kapalı pide diyoz neyse .. etli pide yemeyi bende düşünüyordum ama o hem susatır hem acıktırır :d Genişletmek için tıkla ... bilmem biz hep öyle deriz
caglet' Alıntı: içli pide mi o ne ya etli bide peynirli pide patatesli pide - sucuklu pide ve tavuklu pide duydum ve yedim ama içli pide ney dur hemen gogıla bakıyım ----------Eklendi @ 00:52:45 ---------- Yazıldı @ 00:51:58 ---------- Haa tamam biliyom biz buna kapalı pide diyoz neyse .. etli pide yemeyi bende düşünüyordum ama o hem susatır hem acıktırır :d Genişletmek için tıkla ... bilmem biz hep öyle deriz
Kobra_FighterTR Üye Necmati' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... chtlkbrk' Alıntı: açlık çok kötü sonuclar yaratabiliyomus Genişletmek için tıkla ...
Necmati' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... chtlkbrk' Alıntı: açlık çok kötü sonuclar yaratabiliyomus Genişletmek için tıkla ...
Larismus Üye caglet' Alıntı: Yok ya ne yaratıcak Genişletmek için tıkla ... burda canlı örneğini görüyoruzz bunun baska bir tarifi yok ©The_Gespenst©' Alıntı: Maxicep in ağasıyım ben Genişletmek için tıkla ...
caglet' Alıntı: Yok ya ne yaratıcak Genişletmek için tıkla ... burda canlı örneğini görüyoruzz bunun baska bir tarifi yok ©The_Gespenst©' Alıntı: Maxicep in ağasıyım ben Genişletmek için tıkla ...