'Patron Üye ChavRash' Alıntı: Bakıyorum da kederiniz geceden yüce gençler.. Genişletmek için tıkla ... kederler hep gece gelıyo be abi..
ChavRash' Alıntı: Bakıyorum da kederiniz geceden yüce gençler.. Genişletmek için tıkla ... kederler hep gece gelıyo be abi..
ChavRash Emekli Yönetici Niye gündüz değil de gece? Hiç düşündün mü? Ertuğrul, en temiz sevda sendeki güzel kardeşim. Karşılıksız diye üzme kendini boşa.
Niye gündüz değil de gece? Hiç düşündün mü? Ertuğrul, en temiz sevda sendeki güzel kardeşim. Karşılıksız diye üzme kendini boşa.
'Patron Üye ChavRash' Alıntı: Niye gündüz değil de gece? Hiç düşündün mü? Ertuğrul, en temiz sevda sendeki güzel kardeşim. Karşılıksız diye üzme kendini boşa. Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum ama abi hep en çok mutluluğuda en çok hüznüde gece yaşıyorum..neyse bende sahuru yapıp yatayım.iyi geceler.
ChavRash' Alıntı: Niye gündüz değil de gece? Hiç düşündün mü? Ertuğrul, en temiz sevda sendeki güzel kardeşim. Karşılıksız diye üzme kendini boşa. Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum ama abi hep en çok mutluluğuda en çok hüznüde gece yaşıyorum..neyse bende sahuru yapıp yatayım.iyi geceler.
ChavRash Emekli Yönetici İnsan bulunduğu durumun farkına en iyi gece varır, çünkü insan en çok geceleri yalnızdır. Takma kafaya demiyorum, takacaksın elbette. Ama kendini de unutma. İyi geceler olsun.
İnsan bulunduğu durumun farkına en iyi gece varır, çünkü insan en çok geceleri yalnızdır. Takma kafaya demiyorum, takacaksın elbette. Ama kendini de unutma. İyi geceler olsun.
Doğuş Pertez Emekli Yönetici Konu Sahibi Bakalım üçüncü gün içinde niyetlendik. Allah kabul eylesin...
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Cestlavie' Alıntı: Bakalım üçüncü gün içinde niyetlendik. Allah kabul eylesin... Genişletmek için tıkla ... amin
Cestlavie' Alıntı: Bakalım üçüncü gün içinde niyetlendik. Allah kabul eylesin... Genişletmek için tıkla ... amin
Doğuş Pertez Emekli Yönetici Konu Sahibi Dördüncü sahur için ayaklandık, sıcak sıcak ekmeklerimi de aldım. Hadi hayırlısı.
caglet Üye Her gün sahurda sucuklu tost ve kadın budu köfte gibi enfes şeyleri yiyorum ama bugün biraz değişik şeyler yemek istiyorum ne önerirsiniz ?
Her gün sahurda sucuklu tost ve kadın budu köfte gibi enfes şeyleri yiyorum ama bugün biraz değişik şeyler yemek istiyorum ne önerirsiniz ?
caglet Üye içli pide mi o ne ya etli bide peynirli pide patatesli pide - sucuklu pide ve tavuklu pide duydum ve yedim ama içli pide ney dur hemen gogıla bakıyım ----------Eklendi @ 00:52:45 ---------- Yazıldı @ 00:51:58 ---------- Haa tamam biliyom biz buna kapalı pide diyoz neyse .. etli pide yemeyi bende düşünüyordum ama o hem susatır hem acıktırır :d
içli pide mi o ne ya etli bide peynirli pide patatesli pide - sucuklu pide ve tavuklu pide duydum ve yedim ama içli pide ney dur hemen gogıla bakıyım ----------Eklendi @ 00:52:45 ---------- Yazıldı @ 00:51:58 ---------- Haa tamam biliyom biz buna kapalı pide diyoz neyse .. etli pide yemeyi bende düşünüyordum ama o hem susatır hem acıktırır :d
arslansem Üye Kimse yok mu derneğinden geliyoruz biz ----------Eklendi @ 00:57:53 ---------- Yazıldı @ 00:56:36 ---------- pelın_' Alıntı: bak ya heryerde slm herkese Genişletmek için tıkla ... Aselam Pelin naber
Kimse yok mu derneğinden geliyoruz biz ----------Eklendi @ 00:57:53 ---------- Yazıldı @ 00:56:36 ---------- pelın_' Alıntı: bak ya heryerde slm herkese Genişletmek için tıkla ... Aselam Pelin naber