Tuba.Erva Üye ve bir ramazan ayı sahur klasıklerınde mert yıne karsımızda hosgeldınnn Mert' Alıntı: Geldik Genişletmek için tıkla ...
ve bir ramazan ayı sahur klasıklerınde mert yıne karsımızda hosgeldınnn Mert' Alıntı: Geldik Genişletmek için tıkla ...
Elektr0 Üye Tuba_erva' Alıntı: veee geldi 11 ayın sultanı canım ramazanım en mübarek ay geldi nihayet ılk sahurumuz bu sene Allah hayırlısıyla bıtırmeyı nasp etsın nerde bu sahurcular acılısı yapalım bakalım ----------Eklendi @ 01:01:22 ---------- Yazıldı @ 01:00:07 ---------- Şu anda 2 kişi bu konuyu okuyor. (2 üye ve 0 misafir) Tuba_erva Mert+ mert gördum senıııııı Genişletmek için tıkla ... burdayızz ettigin dualar için amin demek istiyorum abla ...hoş geldin 11 ayın sultanı ...
Tuba_erva' Alıntı: veee geldi 11 ayın sultanı canım ramazanım en mübarek ay geldi nihayet ılk sahurumuz bu sene Allah hayırlısıyla bıtırmeyı nasp etsın nerde bu sahurcular acılısı yapalım bakalım ----------Eklendi @ 01:01:22 ---------- Yazıldı @ 01:00:07 ---------- Şu anda 2 kişi bu konuyu okuyor. (2 üye ve 0 misafir) Tuba_erva Mert+ mert gördum senıııııı Genişletmek için tıkla ... burdayızz ettigin dualar için amin demek istiyorum abla ...hoş geldin 11 ayın sultanı ...
Tuba.Erva Üye Samsunspor' Alıntı: HayırLı RamazanLar arkadaşLar , iyi sohbetLer Genişletmek için tıkla ... brotherım hosgelmıs ----------Eklendi @ 01:03:39 ---------- Yazıldı @ 01:03:19 ---------- Elektr0' Alıntı: burdayızz ettigin dualar için amin demek istiyorum abla ...hoş geldin 11 ayın sultanı ... Genişletmek için tıkla ... hosgeldın kardesım ----------Eklendi @ 01:04:07 ---------- Yazıldı @ 01:03:39 ---------- amin ıns hosgeldın kardesm chtlkbrk' Alıntı: ilk sahurumuz hayırlı olsun inşallah Genişletmek için tıkla ...
Samsunspor' Alıntı: HayırLı RamazanLar arkadaşLar , iyi sohbetLer Genişletmek için tıkla ... brotherım hosgelmıs ----------Eklendi @ 01:03:39 ---------- Yazıldı @ 01:03:19 ---------- Elektr0' Alıntı: burdayızz ettigin dualar için amin demek istiyorum abla ...hoş geldin 11 ayın sultanı ... Genişletmek için tıkla ... hosgeldın kardesım ----------Eklendi @ 01:04:07 ---------- Yazıldı @ 01:03:39 ---------- amin ıns hosgeldın kardesm chtlkbrk' Alıntı: ilk sahurumuz hayırlı olsun inşallah Genişletmek için tıkla ...
Tuba.Erva Üye greenmile' Alıntı: karnım açıkıyo bu konuya ne zaman girsem Genişletmek için tıkla ... hosgeldın murat gt ye .d
greenmile' Alıntı: karnım açıkıyo bu konuya ne zaman girsem Genişletmek için tıkla ... hosgeldın murat gt ye .d
Tuba.Erva Üye Oguzc@N' Alıntı: Herkes burdaymış bizde gececilere bakıyoz ya Genişletmek için tıkla ... ben topladım herkesı gececileri bosverın dedım
Oguzc@N' Alıntı: Herkes burdaymış bizde gececilere bakıyoz ya Genişletmek için tıkla ... ben topladım herkesı gececileri bosverın dedım
Mert Üye Tuba_erva' Alıntı: ve bir ramazan ayı sahur klasıklerınde mert yıne karsımızda hosgeldınnn Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum Nasılsınnn
Tuba_erva' Alıntı: ve bir ramazan ayı sahur klasıklerınde mert yıne karsımızda hosgeldınnn Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum Nasılsınnn
Tuba.Erva Üye süper süperr senı gördum daha iyi oldum sen naslsn Mert' Alıntı: Hoşbuldum Nasılsınnn Genişletmek için tıkla ...
süper süperr senı gördum daha iyi oldum sen naslsn Mert' Alıntı: Hoşbuldum Nasılsınnn Genişletmek için tıkla ...
Elektr0 Üye Despite' Alıntı: sahur bahanesi ile hala pcdeyim Genişletmek için tıkla ... aynen işime geliyoo
Mert Üye Tuba_erva' Alıntı: süper süperr senı gördum daha iyi oldum sen naslsn Genişletmek için tıkla ... İyiyim iyi. İlk sahur öncesi olayla başladı. Evde ekmek kalmamış. 11 de market market ekmek aradım
Tuba_erva' Alıntı: süper süperr senı gördum daha iyi oldum sen naslsn Genişletmek için tıkla ... İyiyim iyi. İlk sahur öncesi olayla başladı. Evde ekmek kalmamış. 11 de market market ekmek aradım
Elektr0 Üye Tuba_erva' Alıntı: yazı rengımı deıstım yogun ıstek üzerıne Genişletmek için tıkla ... teşekkur etmek istiyoru'm
Tuba_erva' Alıntı: yazı rengımı deıstım yogun ıstek üzerıne Genişletmek için tıkla ... teşekkur etmek istiyoru'm
Samsunspor Emekli Yönetici Tuba_erva' Alıntı: yazı rengımı deıstım yogun ıstek üzerıne Genişletmek için tıkla ... Allah razı oLsun ya tam diyecektim
Tuba_erva' Alıntı: yazı rengımı deıstım yogun ıstek üzerıne Genişletmek için tıkla ... Allah razı oLsun ya tam diyecektim
Elektr0 Üye Burak' Alıntı: herkes burdaymış. İyi geceler. Genişletmek için tıkla ... hoş geldin iyi geceler he burdayı K
Burak' Alıntı: herkes burdaymış. İyi geceler. Genişletmek için tıkla ... hoş geldin iyi geceler he burdayı K