Mert Üye arslansem' Alıntı: Ben sana kıyar mıyım söyle ben o kadar hıyar mıyım Mert Genişletmek için tıkla ... Değilsin Abi Abi dikkatimi çekti. Bizim etiketleri temizlemişler yav. Yazıyıım tekrar belki geri gelir mert sahur arslansem sahur
arslansem' Alıntı: Ben sana kıyar mıyım söyle ben o kadar hıyar mıyım Mert Genişletmek için tıkla ... Değilsin Abi Abi dikkatimi çekti. Bizim etiketleri temizlemişler yav. Yazıyıım tekrar belki geri gelir mert sahur arslansem sahur
levasinay Üye Mert' Alıntı: Deliler ne suç işlerse işlesin hapis yatmıyodu demi Genişletmek için tıkla ...
Mert Üye arslansem' Alıntı: Yeni etiketler gelince taşmıştır belki Mert Genişletmek için tıkla ... Vay taşkın etiketler vay Bende her mesajımın sonuna mert sahur yazacam bakalm gelcekmi geri mert sahur
arslansem' Alıntı: Yeni etiketler gelince taşmıştır belki Mert Genişletmek için tıkla ... Vay taşkın etiketler vay Bende her mesajımın sonuna mert sahur yazacam bakalm gelcekmi geri mert sahur
Mert Üye Ben burada ölümsüzleşecem ve silinecem --------------- Ekleme --------------- aaaa unuttum mert sahur
Ben burada ölümsüzleşecem ve silinecem --------------- Ekleme --------------- aaaa unuttum mert sahur
levasinay Üye teşekkürler sana da ben de az sonra yapacam --------------- Ekleme --------------- Herkese iyi sahurlar, iyi geceler
teşekkürler sana da ben de az sonra yapacam --------------- Ekleme --------------- Herkese iyi sahurlar, iyi geceler