huri$ Üye Love Prince' Alıntı: bende iyiyim çok şükür Genişletmek için tıkla ... ne guzel sevindim ablacim Tuba_erva' Alıntı: yaşasın yemek yemekkk..anne ben cay yapcam Genişletmek için tıkla ... tamam kizim geliorum bende birasdan
Love Prince' Alıntı: bende iyiyim çok şükür Genişletmek için tıkla ... ne guzel sevindim ablacim Tuba_erva' Alıntı: yaşasın yemek yemekkk..anne ben cay yapcam Genişletmek için tıkla ... tamam kizim geliorum bende birasdan
huri$ Üye Love Prince' Alıntı: bu arada yeni imzam nasıl olmuş? Genişletmek için tıkla ... çok guzell gercekten
Love Prince' Alıntı: bu arada yeni imzam nasıl olmuş? Genişletmek için tıkla ... çok guzell gercekten
Love Prince Üye Tuba_erva' Alıntı: bende begendım ama benımkı daha guzel Genişletmek için tıkla ... kıskanç
huri$ Üye ikinizin kide guzel ben sofra kurmaya gidiyorum hayirli sahirlarr sizlere allaha emanetsinz
Tuba.Erva Üye huri$' Alıntı: ikinizin kide guzel ben sofra kurmaya gidiyorum hayirli sahirlarr sizlere allaha emanetsinz Genişletmek için tıkla ... saol sende
huri$' Alıntı: ikinizin kide guzel ben sofra kurmaya gidiyorum hayirli sahirlarr sizlere allaha emanetsinz Genişletmek için tıkla ... saol sende
Love Prince Üye Tuba_erva' Alıntı: alakası yok Genişletmek için tıkla ... hadi bakalım bu seferlik seninki güzel olsun huri$' Alıntı: ikinizin kide guzel ben sofra kurmaya gidiyorum hayirli sahirlarr sizlere allaha emanetsinz Genişletmek için tıkla ... sağolasın iyi sahurlar
Tuba_erva' Alıntı: alakası yok Genişletmek için tıkla ... hadi bakalım bu seferlik seninki güzel olsun huri$' Alıntı: ikinizin kide guzel ben sofra kurmaya gidiyorum hayirli sahirlarr sizlere allaha emanetsinz Genişletmek için tıkla ... sağolasın iyi sahurlar
Samsun55'' Üye Aleykum selam --------------- Ekleme --------------- abdulhey25 oyke uzaktan bakmak olmaz gir konuya
Samsun55'' Üye Cozdunmu olayi derken abi ceviri isinden bahsediyosan evde deilim bir haftadir maxiye cepten giriyorum pazar donecem pc evde evde deniyecem merakliyimdir oyle seylere...
Cozdunmu olayi derken abi ceviri isinden bahsediyosan evde deilim bir haftadir maxiye cepten giriyorum pazar donecem pc evde evde deniyecem merakliyimdir oyle seylere...