Doğuş Pertez Emekli Yönetici Konu Sahibi huri$' Alıntı: ne hazirladinizz sormasi ayip bizim 1 saat var milltin uyanmasina Genişletmek için tıkla ... KAhvaltılıkları hazırlamıştım.. Şimdide ayıptır söylemesi sucuk çekti canım.. Yanına da bol proteinli bir yumurta haşladımmı tamamdır
huri$' Alıntı: ne hazirladinizz sormasi ayip bizim 1 saat var milltin uyanmasina Genişletmek için tıkla ... KAhvaltılıkları hazırlamıştım.. Şimdide ayıptır söylemesi sucuk çekti canım.. Yanına da bol proteinli bir yumurta haşladımmı tamamdır
huri$ Üye yasminoz' Alıntı: nbr... Genişletmek için tıkla ... iyilik sahuru bekliyom i$tee 25 dk sonra kaldircam milleti DeadSiLeNCe' Alıntı: KAhvaltılıkları hazırlamıştım.. Şimdide ayıptır söylemesi sucuk çekti canım.. Yanına da bol proteinli bir yumurta haşladımmı tamamdır Genişletmek için tıkla ... afiyet olsun allah kabul etsinn aman bool suyu ihmal etmeyin
yasminoz' Alıntı: nbr... Genişletmek için tıkla ... iyilik sahuru bekliyom i$tee 25 dk sonra kaldircam milleti DeadSiLeNCe' Alıntı: KAhvaltılıkları hazırlamıştım.. Şimdide ayıptır söylemesi sucuk çekti canım.. Yanına da bol proteinli bir yumurta haşladımmı tamamdır Genişletmek için tıkla ... afiyet olsun allah kabul etsinn aman bool suyu ihmal etmeyin
huri$ Üye Love Prince' Alıntı: ben geldim Genişletmek için tıkla ... ho$geldin yasminoz' Alıntı: ben de yer yatarım birazdan... Genişletmek için tıkla ... afiyet olsun canim benim kizlar bisey yemiyolar yaaf sinir oluyorum sevdikleri seyleri hazirliyorum uykulu uykulu canlari istemiyo pek
Love Prince' Alıntı: ben geldim Genişletmek için tıkla ... ho$geldin yasminoz' Alıntı: ben de yer yatarım birazdan... Genişletmek için tıkla ... afiyet olsun canim benim kizlar bisey yemiyolar yaaf sinir oluyorum sevdikleri seyleri hazirliyorum uykulu uykulu canlari istemiyo pek