huri$ Üye Mert' Alıntı: O zaman bsver abla ben bişicik anlamam ondan. Genişletmek için tıkla ... everest11' Alıntı: karanlık bir odada yanlız başıma sahuru bekliyom siz siz olun ailenizin kıymetini bilin benim gibi tek başına yanlızlık çekmeyin hayırlı sahurlar böyle ramazan olmuyo Genişletmek için tıkla ... kiyamam yaa allah kolaylik versin ama yalnizim deme bak burdayiz biz burhan 2010' Alıntı: Teşekkür ederim güzel insan Genişletmek için tıkla ... rica ederim guzel insan
Mert' Alıntı: O zaman bsver abla ben bişicik anlamam ondan. Genişletmek için tıkla ... everest11' Alıntı: karanlık bir odada yanlız başıma sahuru bekliyom siz siz olun ailenizin kıymetini bilin benim gibi tek başına yanlızlık çekmeyin hayırlı sahurlar böyle ramazan olmuyo Genişletmek için tıkla ... kiyamam yaa allah kolaylik versin ama yalnizim deme bak burdayiz biz burhan 2010' Alıntı: Teşekkür ederim güzel insan Genişletmek için tıkla ... rica ederim guzel insan
Samsun55'' Üye burhan 2010' Alıntı: Nasılsınız arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... iyiyiz sen nslsn
Samsun55'' Üye DeadSiLeNCe' Alıntı: Dördüncü gün için hazırlıklar başlasın! Genişletmek için tıkla ... baslasin bakalim 1,2,3 derken 4.gun oldu nasil gecti anlamadim
DeadSiLeNCe' Alıntı: Dördüncü gün için hazırlıklar başlasın! Genişletmek için tıkla ... baslasin bakalim 1,2,3 derken 4.gun oldu nasil gecti anlamadim
haltie Üye selamlar davulcu geçiyor yanında bir deli bağırıyor vur davulcu vur davula bütün mahalle ayaklandı
Samsun55'' Üye burhan 2010' Alıntı: Slm güzel insanlar nasılsınız Genişletmek için tıkla ... İyiyiz allaha şükür güzel insan
burhan 2010' Alıntı: Slm güzel insanlar nasılsınız Genişletmek için tıkla ... İyiyiz allaha şükür güzel insan
huri$ Üye burhan 2010' Alıntı: Hoşgeldin güzel insan Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... ho$buldum guzel insan nasilsin neler yaparsin
burhan 2010' Alıntı: Hoşgeldin güzel insan Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... ho$buldum guzel insan nasilsin neler yaparsin
huri$ Üye DeadSiLeNCe' Alıntı: Hadi bakalım bugünün de sahuru için hazırlıklar başladı. Genişletmek için tıkla ... ne hazirladinizz sormasi ayip bizim 1 saat var milltin uyanmasina
DeadSiLeNCe' Alıntı: Hadi bakalım bugünün de sahuru için hazırlıklar başladı. Genişletmek için tıkla ... ne hazirladinizz sormasi ayip bizim 1 saat var milltin uyanmasina