Mert Üye İftarda öyle bi gömülüyozki. Göz gözü görmüyo. Saf Saf bakarsan tabağındakini bile kaptırırsın. Çiğnemeden lop diye yutuyoz.
İftarda öyle bi gömülüyozki. Göz gözü görmüyo. Saf Saf bakarsan tabağındakini bile kaptırırsın. Çiğnemeden lop diye yutuyoz.
Samsun55'' Üye burhan 2010' Alıntı: İyi geceler güzel insanlar Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
huri$ Üye halil09' Alıntı: oturuyoz napalım sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyiyim sahuru bekliyorum sefaa55' Alıntı: Hayırlı Geceler Genişletmek için tıkla ... sanada halil09' Alıntı: sağol sanada Genişletmek için tıkla ... sanada burhan 2010' Alıntı: İyi geceler güzel insanlar Genişletmek için tıkla ... ho$geldin guzel insan arslansem' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... selam Mert' Alıntı: Hayırlı sahurlar herkese. 3. gün hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... evet hayirli olsun herkes için Tuba_erva' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... ho$geldin canim
halil09' Alıntı: oturuyoz napalım sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyiyim sahuru bekliyorum sefaa55' Alıntı: Hayırlı Geceler Genişletmek için tıkla ... sanada halil09' Alıntı: sağol sanada Genişletmek için tıkla ... sanada burhan 2010' Alıntı: İyi geceler güzel insanlar Genişletmek için tıkla ... ho$geldin guzel insan arslansem' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... selam Mert' Alıntı: Hayırlı sahurlar herkese. 3. gün hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... evet hayirli olsun herkes için Tuba_erva' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... ho$geldin canim
Tuba.Erva Üye huri$' Alıntı: iyiyim sahuru bekliyorum sanada sanada ho$geldin guzel insan selam evet hayirli olsun herkes için ho$geldin canim Genişletmek için tıkla ... hosbulduk --------------- Ekleme --------------- sahra25' Alıntı: Hayırlı Sahurlar Rabbimiz tuttuğumuz oruçları kabul eylesin Genişletmek için tıkla ... amin hosgeldın
huri$' Alıntı: iyiyim sahuru bekliyorum sanada sanada ho$geldin guzel insan selam evet hayirli olsun herkes için ho$geldin canim Genişletmek için tıkla ... hosbulduk --------------- Ekleme --------------- sahra25' Alıntı: Hayırlı Sahurlar Rabbimiz tuttuğumuz oruçları kabul eylesin Genişletmek için tıkla ... amin hosgeldın