Samsun55'' Üye Mert' Alıntı: Rüyaırıma girdi artık Genişletmek için tıkla ... Az sabret büyük haline kavuşacan bu gece gelecek davulcu
Mert' Alıntı: Rüyaırıma girdi artık Genişletmek için tıkla ... Az sabret büyük haline kavuşacan bu gece gelecek davulcu
huri$ Üye Mert' Alıntı: Müjdemi isterim. Davulcuyu gördüm ve duydum.Artık ölsemde gam yemem ohhh beeee Genişletmek için tıkla ... gozunaydin nasil bisey anlat hadi
Mert' Alıntı: Müjdemi isterim. Davulcuyu gördüm ve duydum.Artık ölsemde gam yemem ohhh beeee Genişletmek için tıkla ... gozunaydin nasil bisey anlat hadi
Mert Üye Çok heyecanlı güm güm diye ses geliyo Bir anda gözlerin faltaşı gibi açılıyo(belki ilk defa gördüğümdendir)
Çok heyecanlı güm güm diye ses geliyo Bir anda gözlerin faltaşı gibi açılıyo(belki ilk defa gördüğümdendir)
huri$ Üye Mert' Alıntı: Çok heyecanlı güm güm diye ses geliyo Bir anda gözlerin faltaşı gibi açılıyo(belki ilk defa gördüğümdendir) Genişletmek için tıkla ... mani okudumu peki
Mert' Alıntı: Çok heyecanlı güm güm diye ses geliyo Bir anda gözlerin faltaşı gibi açılıyo(belki ilk defa gördüğümdendir) Genişletmek için tıkla ... mani okudumu peki
huri$ Üye Mert' Alıntı: Yok sadece dam dama dım dım tıstak die vurdu giti Genişletmek için tıkla ... olum tis tak olmaz bunda rock çumu bugum gum de gum gum okadar
Mert' Alıntı: Yok sadece dam dama dım dım tıstak die vurdu giti Genişletmek için tıkla ... olum tis tak olmaz bunda rock çumu bugum gum de gum gum okadar
huri$ Üye Mert' Alıntı: bateriyle gelmiş bu Genişletmek için tıkla ... ke$ke bi $arki istek yapaydin çalardi ne gusel
Mert' Alıntı: bateriyle gelmiş bu Genişletmek için tıkla ... ke$ke bi $arki istek yapaydin çalardi ne gusel
huri$ Üye cikiyorum cocuklarima guzel bi sofra kureem hayirli sahurlar cocuklar kendinize iyi bakin emi kalin saglicakla
cikiyorum cocuklarima guzel bi sofra kureem hayirli sahurlar cocuklar kendinize iyi bakin emi kalin saglicakla