Sahur İnternet Paketi

Sponsorlu Bağlantılar

marist

marist

Üye
    Konu Sahibi
Sahur İnternet Paketi
Dün başvurduğumda hata veriyordu ama bugün geldi.
Sahur internet kampanyasina katiliminiz gerceklesmistir.Paketinizi Ramazan boyunca gece 02:00-06:00 saatleri arasinda 2GB a kadar kullanabilirsiniz, 2GB uzeri kullanimlarinizda baska paketiniz yoksa standart tarifeden ucretlendirilirsiniz.

Başvurmak için SAHUR yazıp 2222 ye yolla.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bilgi için :tşk: kardeşim, güle güle kullan. :)

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Her gün mü 2gb

Umut

Umut

Üye
​​Kampanyaya katılan aboneler Ramazan boyunca her gece saat 02:00-06:00 saatleri arasında ücretsiz internet hakkına sahip olacaklar. Üstelik kampanyaya katılmak için tek yapmanız gereken SMS göndermek!

• ​Kampanya sadece yurt içinde yapılan bağlantılarda geçerlidir.
  • Kampanya sadece ses hatları ile yapılan bağlantılarda geçerlidir , data hatlarında geçerli değildir.
  • Kampanya sadece saat 02:00-06:00 saatleri arasında geçerlidir.
  • Kampanyada Ramazan boyunca faturalı abonelere her gün 250 MB, faturasız abonelere toplam 2 GB internet kullanım hakkı 02:00 - 06:00 saatleri arasında ücretsiz olarak sunulacaktır.

Kısaca; faturalı aboneler hergün 250 MB harcayabilecek, ancak faturasızlar 30 gün boyunca toplam 2 GB harcayabilecek.

Ayrıntılar için :

marist

marist

Üye
    Konu Sahibi
Bilgi için :tşk: kardeşim, güle güle kullan. :)
Rica ederim abim. Ama çalışacağım için kullanamıcam maalesef.

- - - Eklendi - - -

bilemiyoeum

- - - Eklendi - - -

Kampanyaya katılan aboneler Ramazan boyunca her gece saat 02:00-06:00 saatleri arasında ücretsiz internet hakkına sahip olacaklar. Üstelik kampanyaya katılmak için tek yapmanız gereken SMS göndermek!

• Kampanya sadece yurt içinde yapılan bağlantılarda geçerlidir.
  • Kampanya sadece ses hatları ile yapılan bağlantılarda geçerlidir , data hatlarında geçerli değildir.
  • Kampanya sadece saat 02:00-06:00 saatleri arasında geçerlidir.
  • Kampanyada Ramazan boyunca faturalı abonelere her gün 250 MB, faturasız abonelere toplam 2 GB internet kullanım hakkı 02:00 - 06:00 saatleri arasında ücretsiz olarak sunulacaktır.

Kısaca; faturalı aboneler hergün 250 MB harcayabilecek, ancak faturasızlar 30 gün boyunca toplam 2 GB harcayabilecek.

Ayrıntılar için :

Eyw, mobil olduğum için paylaşamadım. Teşekürler.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
Kayahan14

Kayahan14

Üye
Bedava şu an dimi

- - - Eklendi - - -

Evet bedava imiş

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
toplamdamı 2GB yoksa günlükmü

umitgul18

umitgul18

Üye
30.günlük 2 gb peeeh bende sevinmiştim. Günlük 66 mb a eşit oluyor

OPC

OPC

Üye
Bende de dün hata vermişti bugün onay mesajı geldi

marist

marist

Üye
    Konu Sahibi

Hayırlısı olsun be kardeşim, kullanacağın günlerinde olur elbet. :)

Sağol abim , yok abim pek sanmıyorum yarın işe başlıcam erkenden kalkıyoruz gece gelincede yorulacağım. Evde yada bodrumda olsaydım kullanırdım.

- - - Eklendi - - -

Bedava şu an dimi

- - - Eklendi - - -

Evet bedava imiş

Hı bedava hayırlı olsun.

- - - Eklendi - - -

Aman aldanmayın, toplamda diyor yani hergün 02:00 - 06:00 arası faturasız hatlar için 67mb'lık bir kullanım hakkın oluyor.

aynen zaten 4 saatlik. 4 saatte 2 gb nasıl bitsin.

- - - Eklendi - - -

Bende de dün hata vermişti bugün onay mesajı geldi

Aynen bende de aynısı oldu.

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Limitsiz interneti olanlar alamıyor

Joker.

Joker.

Üye

Sağol abim , yok abim pek sanmıyorum yarın işe başlıcam erkenden kalkıyoruz gece gelincede yorulacağım. Evde yada bodrumda olsaydım kullanırdım.

- - - Eklendi - - -

Hı bedava hayırlı olsun.

- - - Eklendi - - -

aynen zaten 4 saatlik. 4 saatte 2 gb nasıl bitsin.

- - - Eklendi - - -

Aynen bende de aynısı oldu.

4 saatte bitirdim :(

Symbianize

Symbianize

Üye
Ulan bug yapıcaktım yemedi turkcell :(

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Ne bugu

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Ilk 2 gün yeniliyordu 2 gb'yi dün 2 gb kullandım :) ama bugün Vermiyo sahur internet paketiniz bitmiştir diyo :( değiştirmişler hergün yenileniyordu oysa :(

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Ilk 2 gün yeniliyordu 2 gb'yi dün 2 gb kullandım :) ama bugün Vermiyo sahur internet paketiniz bitmiştir diyo :( değiştirmişler hergün yenileniyordu oysa :(

paketin devam ediyor, sadece kullanım hakkın bitti, Müşteri hizmetleri ara paketi hemen iptal etsinler, bi de o zamn dene belki tutar. ben bu şekilde bi kampanyadan 4 kez yararlanmıştım.
Biten paketin hala aktif olduğu için yeniden almayı engelliyor.