Sahte SmS Turkce(Y-Fake Messages v.50)

Sponsorlu Bağlantılar

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
Ama bu uygulama telefona ciddi zarar verebilir yazıyor

Revengeful

Emekli Yönetici
teşekkürler

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
teşekkürler dostum

Bozo46

Üye
sertifikalama nasıl oluyor ımeı numarası istiyor nbu tlf imei simi :S yani yükleyecegim tlf nun [email protected] adresine gönderirmisiniz ne olur programı indiridm rar olarka ne yapcamı bilemiyorum...

osmanol

Üye
paylaşım için sagool

hsn6262

hsn6262

Üye
kardeş kimseye msj atmıyorsun sadece kendine başkasından msj gelmiş gibi yapıyorsun. şaka yapmak için işe yarar ama başka bir işe yarar mı bilmem. genede emeğe saygı ...

s_taskin1986

s_taskin1986

Üye
çok teşekkürler. 6220c de işe yarıyor. inşallah belli bir kullanım süresi yoktur :s

featnuri

Üye
arkadaşım bakınız.bu bir sahte sms programıdır.örneğin programdan giriyoruz.ve istediğimiz isimden veya numaradan bize (artık ne yazsın istiyorsak)şu mesaj gelsin diye ayarlıyoruz.sonra tarih veya saatini girip bekliyoruz.ve ayarladığımız şekilde yazdığın isim veya numaradan senin yazdığın mesaj geliyo gibi yeni mesaj uyarısı geliyor.aynı şekilde açıp okuyoruz.tıpkı normal mesaj geldiğinde olduğu gibi.mesela başkalarını bu şekilde işletip veya şaşırtabiliriz(h)örneğin ben arkadaşıma yaptım.geçen bi kod gondermıştim bak mesaj geldi diye.casper diye bi numara gorundu ve kampanyadan bir nirvana laptop kazandığım yazıyordu(yada 4440542 den sayın abonemiz nasıl gidiyo gibi mesajlar..):d:

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
yıllardır kullanırım her seferinde sertifikalndırmayı başarıırım süper bi program teşekkürler leiche

dark_memory

dark_memory

Üye
telefonum nokia 2310 :( ama bir numaradan kendi numarama mesaj gelmiş gibi göstermem gerekiyor. Bunu nasıl yapabilirim? Telefona program yüklemeden pc üzerinden yapabileceğim bir program yokmu? yardımcı olursanız çok sevinirim çünkü çok önemli acil yardımlarınızı bekliyorum

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
süperr :) biliyorm senelerdr kullanırım programların en iyisi diyebilirm . bide fake calls var oda harika

zacefron

zacefron

Üye
tskler

pro.engineer

pro.engineer

Üye
eyvallah

Üst Alt