sahte para kullandım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
sahte para kullandım
Tabi ki kasten değil.
Pazar günü Üsküdar'da çay içmeye gidecektik, ama sigaramız yoktu. Şurda büfe var alalım dedik ve büfeye doğru yürüdük. İstedim ben sigarayı bi de 20 uzattım. Adam parayı aldıktan sonra başka paran var mı dedi, var ne oldu dedim. Bu sahte dedi . Şok oldum Adam parayı ortadan kesti böyle yapması gerekiyormuş nerden aldıysan götür değiştir dedi. Ben de Sarıyer'e gitmeye üşendim tabi yırttım parayı. Bi defter yaprağı gibi yırtıldı ben bile anlamıştım artık sahte olduğunu . Hayatımda ilk ve son defa çöpe para attım galiba

Tepkiler: MasteLaa ve Emrgncy

DiaBLoS

Admin
Kandırmışlar seni yani .

Tepkiler: Emrgncy

Emrgncy

Üye
ilk olabilir belki ama son defa deme

Neyse geçmiş olsun...

Tepkiler: abandonware

MrTech

Üye
bana geliyo gidip başka yerde parayı bozduruyorum

He banada denk gelince harcıyom. Sahte parayı ben basmıyomki gunah olsun. Bazen yutan esnaf benim gibi anlamayanlara elden cıkartmak icin arada veriyorlar bende diğer esnafa veriyom boylece para el değistiriyor. Ekonomiye destek olmak lazım.

Konu Sahibi

alın verin ekonomiye can verin

bana sahte değil de yırtık pirtık paralar gelince direk minibuscüye veriyorum. adam bakmıyor bile neredeyse paraya

Samet.25

Gecmis olsun de gec buyuk degilmisya .d

MasteLaa

Üye
Dur can alıcı soru geliyor Furkan'a '' Furkan eğer o paranın sahte olduğunu bilseydin alış veriş yapar mıydın ''

Kime verirdin. Cunku onu veren zaten sahte olduğunu biliyor. Anlamadan aldın ve cıktın. Esnaf parayı yutturdum gitti derken. 1 saat sonra anladın geri dondun. Niye kabullenip geri alsınki diğer arkadasıyla seni oracıkta rezil eder. Polise gitsen sen veriyon derler. Yani uğrasmaya deymez.

Konu Sahibi

Bana o parayı veren almak zorunda. 20 hiç umrumda olmaz ama parayı geri almayıp üzerine beni sinirlendirirse polise giderim tabi ki. Ayrıca bankalar sahte paraları alıyorlardı

EroL

Emekli Yönetici
Banka sahte para alırmı yahu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...