Uygulama Sahte IMEI

Sponsorlu Bağlantılar

aaeerr

aaeerr

Üye
    Konu Sahibi
Sahte IMEI
Arkadaşlar ben sahte imei li SIII kullanıyorum. Android 5.0 çıktığında nasıl güncellerim ? Android 4.2.2 yüklesem kilitlenir mi ? Güncellersem imei sahte olduğu için telefon kullanılmaz olur mu ? Kullanılmaz olursa nasıl düzeltirim ? Biri beni lütfen aydınlatsın :)

aaeerr

aaeerr

Üye
    Konu Sahibi
73 gösterim 0 cevap..

kosigin

kosigin

Üye
Sadece sebeke gider ister cwmden yukle ister odinden sebekeyi getirmek icin ariza.apk yi indir root ve busybox istiyo busybox markette var

mertcan01

mertcan01

Üye
Sadece sebeke gider ister cwmden yukle ister odinden sebekeyi getirmek icin ariza.apk yi indir root ve busybox istiyo busybox markette var

Detayli anlatabilirmisin tekrar imei i getirmeyi ?

aaeerr

aaeerr

Üye
    Konu Sahibi
Android 5.0 ciktigi zaman nerden indirebilirim ve guncellemeleri nasil yuklerim ? :confused:

ordoseclorum

Üye
Android 5 çıkınca sammobile den indirip Odin ile kurarsın sonra root dosyasını bulup netten yine Odin ile kurarsın şebeke gitmiş olacak busybox ve arıza apk ye de telefona kurdun mu şebeke gelir sıkıntı olmaz bende aynen böyle kullanıyorum için rahat olsun

• Beğen
Tepkiler: aaeerr
aaeerr

aaeerr

Üye
    Konu Sahibi
Android 5 çıkınca sammobile den indirip Odin ile kurarsın sonra root dosyasını bulup netten yine Odin ile kurarsın şebeke gitmiş olacak busybox ve arıza apk ye de telefona kurdun mu şebeke gelir sıkıntı olmaz bende aynen böyle kullanıyorum için rahat olsun

Tesekkur ederim bilgi icin :)

laz6116

laz6116

Üye
Arkadasim rom degistir olsun bitsin zaten sahte imei degil mi sonucta garanti derdin yok. Tavsiyem cyanogen mod 10.1 gayet basarili. Radyosu yok yalnjz :))

aaeerr

aaeerr

Üye
    Konu Sahibi
Rom kullanmayi hayatta sevmem :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt