mafia888
Üye
Sahte Boyutlandırılmış Hafıza Kartları ve Flash bellekleri saptama (Kendi Buluşumdur)
evet arkadaşlar birazdan anlatacağım yöntem ile hafıza kartınızın ve flash belleğinizin gerçek boyutunu görebilirsiniz
biliyorsunuz ki çinliler 1-2 gb kartları 16gb veya daha fazla gösterebiliyorlar işte gerçeği anlamanın yolu:
Hp usb format tool'u indirip kuruyoruz. link vermiyorum google amcaya sorun nerede olduğunu söylüyor
programı yükledikten sonra Denetim masasına gidiyoruz Hp usb format tool olarak görünüyor
programı açtıktan sonra FAT32 şeklinde kartımızı biçimlendiriyoruz
(seçeneklere dokunmayın bırakın yavaş formatlasın daha kesin çözüm sunuyor)
Ve işte sonuç
resmin ortasında görüldüğü gibi kart 16gb olarak görünüyor fakat alttaki uyarıya bakarsanız 2.045 mb kullanılabilir alan olduğunu söylüyor doğru boyut altta yazandır üsttekine inanmayın.
biliyorsunuz ki çinliler 1-2 gb kartları 16gb veya daha fazla gösterebiliyorlar işte gerçeği anlamanın yolu:
Hp usb format tool'u indirip kuruyoruz. link vermiyorum google amcaya sorun nerede olduğunu söylüyor

programı yükledikten sonra Denetim masasına gidiyoruz Hp usb format tool olarak görünüyor
programı açtıktan sonra FAT32 şeklinde kartımızı biçimlendiriyoruz
(seçeneklere dokunmayın bırakın yavaş formatlasın daha kesin çözüm sunuyor)
Ve işte sonuç
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
resmin ortasında görüldüğü gibi kart 16gb olarak görünüyor fakat alttaki uyarıya bakarsanız 2.045 mb kullanılabilir alan olduğunu söylüyor doğru boyut altta yazandır üsttekine inanmayın.