Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sahip olmak istedıgınız bir Android cihazı varmı ?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
longway
Üye
Hatice o ne x
avcitalip
Üye
androidde : s3,one x,nexus
one x te tegra var
s3 kendine has özellikleri var
nexus google'ın öz evladı
enes122
Üye
One x olsun isterdim
SilentOne
Üye
galaksy s3 ve nexus 7 s3 ü alıcamda nexus nezamn gelir bilemem
reaurora
Üye
galaxy s3, one x veya iphone 4s
moniacful
Üye
symbyanize androidin önlenemez yükselişinden rahatısız olan bir genç sıkıntı yapmayın. cihazda note2
O gunu merakla bekliyom suluman niye anlamadim ama s3 e karsi bi degisik duygular beslemeye basladim. Androidiyle alakasi yok. Bide nexus vardi gormustum bi telefonunu cidden bu iki cihaza ayri bi merak sardim bu aralar. Ama sadece donanimlarina. "yazilimi 5 para etmez" diycektim demiyorum cunku biri cikip yok efendim android son 6 ayda yuzde bilmem kac buyudu onlenemez yukseliste falan filan sonra iSheep diyen cikcak. O yuzden bosveriyim
Türe
Üye
S3 u seviyorum ama ekrani buyuk ve alsam da bana s2 nin sundugundan farkli bisey sunmayacak
.Behzat Ç.
Üye
Htc one x kullanmasaydım htc one x derdim
karamba70
Üye
tabiki htc one x
Batuhan Apatay
Üye
Bu S3 de ne var bu kadar. Elime aldım tek elimle mesaj yazamıyorum. Kocaman telefon. Gittim S2 aldım daha rahat diye. Her oyunu oynayabiliyorum zaten bunda da sanırım.
xxTitanyPro25xx
Üye
Forever S3
Tablet olarak ıPad 3
enterneoll
Üye
S4 çıksada alsak Bu arada tablet olarakta sony'nin bir tabletini alırdım
MücahitTokgöz
valla Sony Ericsson Xperia Arc S isterdm geçtm donanımı tasarımına hastayım telefonun donanımı bana yeter
Sony bence suan icin telefon tasarımlarını super yapıyor
cortex47
Üye
galaxy note vardı, bugün itibariyle ona sahibim
.Behzat Ç.
Üye
nokia ve samsun telefon tasarlamayı bilmiyor ( yeni çıkan telefonlar için ) yeni modeller hep birbirlerini takip ediyor şahsen galaxy s2 yi s3den daha çok beğeniyorum donanımı umrumda değil.