ümit balcı Üye sahadan uygulamasını ücretsiz indirmek için sahadan yaz 2580'e gönder sana mesaj geldiğinde uygulamayı al de ordan sahadan'ı tele indir... ben indirdim ama 6300'da bi türlü giremedim NOT: Uygulama sadece turkcell kullanıcılarına ücretsizdiRRRRRR...
sahadan uygulamasını ücretsiz indirmek için sahadan yaz 2580'e gönder sana mesaj geldiğinde uygulamayı al de ordan sahadan'ı tele indir... ben indirdim ama 6300'da bi türlü giremedim NOT: Uygulama sadece turkcell kullanıcılarına ücretsizdiRRRRRR...
'İbrahim' Üye saloumut' Alıntı: nasıl iptal ediliyo bilen var mıı Genişletmek için tıkla ... İptal derken üye olmuyonki neyi iptal etcen ----------Eklendi @ 19:50:02 ---------- Yazıldı @ 19:49:37 ---------- funk-c' Alıntı: bu uygulama hala devam ediyor mu? Genişletmek için tıkla ... Evet devam ediyo
saloumut' Alıntı: nasıl iptal ediliyo bilen var mıı Genişletmek için tıkla ... İptal derken üye olmuyonki neyi iptal etcen ----------Eklendi @ 19:50:02 ---------- Yazıldı @ 19:49:37 ---------- funk-c' Alıntı: bu uygulama hala devam ediyor mu? Genişletmek için tıkla ... Evet devam ediyo
saban003 Üye nasıl yapılıyort söylermısnız ----------Eklendi @ 16:08:07 ---------- Yazıldı @ 15:54:31 ---------- nasıl sahadan yapılıyor söylermısınız
nasıl yapılıyort söylermısnız ----------Eklendi @ 16:08:07 ---------- Yazıldı @ 15:54:31 ---------- nasıl sahadan yapılıyor söylermısınız
ladisyas Üye arkadaslar benım tel 2700 classıc video oynatmıyor acaba neden bılen varmı hangı flash player oluyor