sahadan.com ücretsiz cebinde indirmesi kullanması bedava

yha arkadaşlar bende paket falan yok ama girmiyor indirdim sahadanı cepten giriom canlı sonuçları tıklıom sonra dioki lütfen baglantrı ayarınızı kontrol ediniz kontörünüz tamamen bitmiş olabilir ( kontörümde 72 tsne var ) java.io.IOException:error in HTTP operation
telefonun markası 6300 numaram türkcell acil cvp verin @@@@@@@@@@@@qq

--------------- Ekleme ---------------

yha arkadaşlar bende paket falan yok ama girmiyor indirdim sahadanı cepten giriom canlı sonuçları tıklıom sonra dioki lütfen baglantrı ayarınızı kontrol ediniz kontörünüz tamamen bitmiş olabilir ( kontörümde 72 tsne var ) java.io.IOException:error in HTTP operation
telefonun markası 6300 numaram türkcell acil cvp verin mobil sahadan yöneticileri ?!!! ne yapmam gerekiyor acil

veysel arkadaşım aynı sorun bendede var.ne yapacağız bilemiyorum

frd_y

Üye
Teşekkürler...

vural94

Üye
Çok sağol çok işime yaradı. Ayrıca sorun yaşayan arkadaşlarda erişim noktalarını TURKCELL-İNTERNET veya CEPTEN-İNTERNET yapsınlar çalışır aynı sorunu bende yaşadım..

Samsungstar cep telefonum var desteklenmiyor diyo ne yapmam gerekir bi bilgisi olan varmı yoksa bu programı ben hiçbizaman kullanamıcakmıyım?

arkadaslar ben yükledim arada 2 kontör gidiyo bazen her girişinşinizde 2 ontör gidiyo

loss62

Üye
ARKADAŞLAR numarasından yaptım ama olmadı gprs yok diyor nasıl yapacam bu işi lütfen yarım .TELEFON 7610 YARDIM...!

Arrnhem

Üye
Kontur Giden Arkadasların Bilgisine Konturun Gitme Nedeni Telefon Modelinden Bazı Telefonlarda Kontur Gitmior Senelik 2 knt alıyor oda yuklerken ben turkcell bayine sordum oradan biliyorum bana boyle dediler bazı cep modellerinde kontur gidiyor dedi ne kadar dogru ne kadar yanlız bılemıcem ...

Bystone

Üye
Teşekkürler.Deneyeceğim.

Fuat9999

Üye
turkcell sahadanı wap üzerinden kullanın diğer türlü ücretlidir telefonunuzu wap ayarlarına alın