Oyun Sağlam RPG Oyunu Öneren?

Sponsorlu Bağlantılar

KD1907

KD1907

Üye
    Konu Sahibi
Sağlam RPG Oyunu Öneren?
Beyler bişey sorucam android için dungeon hunter 4 benzeri sağlam bi rpg oyunu var mı bildiğiniz? Ama offline olucak online değil. Ya da dungeon hunter 4 te eşya yükseltmesi için internet istiyorya bunu internetsiz nasıl halledebiliriz? Acil yardımlarınızı bekliyorum. Cevap yazan arkadaşlara şimdiden teşekkürler...Yardımmm

esmeran3

esmeran3

Üye
La kanka bi oyun var ama online onu oyna istersen on numara bir oyun

esmeran3

esmeran3

Üye
The Legend Of King

esmeran3

esmeran3

Üye
yok bunda kardeşim direk oynuyorsun

KD1907

KD1907

Üye
    Konu Sahibi
yok bunda kardeşim direk oynuyorsun
Off olmaz ki mesela ben dışarıda da oynıcam bu oyunu ama dışarıda wifi yok net paketi zaten yok sınırsız facebook twitter var o kadar. Dışarda napcam ben? O yüzden diyorum dungeon hunter offline rpg ama onda da yükseltmeler için internet lazım bunu nasıl çözebilirim?

esmeran3

esmeran3

Üye
Kardeşim o oyunu indirip kurmam lazm

esmeran3

esmeran3

Üye
Onu yükle :) bak kardeşim belki değildir ama dediğim oyunuda indir on numara beş yıldız bir oyu n

Invoke

Invoke

Üye
Yükseltmekten kastın bir şey almaksa evet internete bağlı olması gerekir.Bard's Tale

KD1907

KD1907

Üye
    Konu Sahibi
Onu yükle :) bak kardeşim belki değildir ama dediğim oyunuda indir on numara beş yıldız bir oyu n
Ya dediğim gibi online olmasın offline olsun. Bide dungeon hunter 3 e baktım 500mb den yüksek bende 500 mb yer var. Neyse boşver o zaman
Yükseltmekten kastın bir şey almaksa evet internete bağlı olması gerekir.Bard's Tale
Tamam dediğin oyuna bakıcam. Bide yükseltme dediğim şey yani bi eşyaya + basmak metin 2 deki deyimiyle. Silahın saldırı gücünü arttırmak mesela. Bunu offline olarak yapamaz mıyım bi çözümü yok mu bu olayın?

esmeran3

esmeran3

Üye
Kardeşim o zaman senin oyunları temizlemen gerekiyor :)

Invoke

Invoke

Üye
Dediğin işlemi offline yapamazsın.Bard's Tale tam anlamıyla RPG'dir.

esmeran3

esmeran3

Üye
yani yapsan bile yap geri dışarı çık : )

sawbaba54

sawbaba54

Üye
eternity warior

Üst Alt