Sağ Tıklama(right click) Sadece Üyeler İçin Olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Consul9

Üye
    Konu Sahibi
Sağ Tıklama(right click) Sadece Üyeler İçin Olsun
arkadaşlar bugün bazı bizim kadar ünlü(yabancı forumlar dahil) forumları gezerken gördüm hemen hepsinde sağ tıklamayı sadece üyeler yapabiliyor bunun sebei sanırım sitelerden direk bilgi çalınamamasına yönelik, ayrıca üye sayısını dahi artırabilecek bir uygulama olur

Tepkiler: Silinen Üye 2149105 ve " Tehlike "

ChavRash

Emekli Yönetici
Üye olmak iki kadika falan sürüyor arkadaşlar. İçeriği alacak olan her şekilde alır.

Tepkiler: Silinen Üye 2149105 ve CryDaqqeR

'Patron

Üye
Katılıyorum. Sanırım mobile9 da da vardı ama.Firefoxda 'sitenin sağ tıklatma engelını kaldır'(yada bunun gıbı bişey) özelliği var oşekilde hemen kalkıyor.

Necmati

Üye
olabilir gibi ama üye olup yeniden alır

Maxicep ailesinin böyle basit,sinir bozucu şeylere gerek duymayacağını düşünüyorum.

Isteyen Istediğini Alır Bizim Paylaştıklarımızı Biz Kimin Ne Paylaştığını Biliyoruz Alıntı Yapan Insan Kendi Düşünsün

ChavRash

Emekli Yönetici
Yönetim felsefemizde üye kazanmak gibi bir amacımız yok açıkçası arkadaşlar, bir başka deyişle, dosya indirmek için ya da içerik kopyalamak için bir üyelik alınsın istemiyoruz. Buna sebep dosya linklerini üye olmayanlara da açmıştık bir ara. Gereksiz üyelik yerine, bizimle beraber vakit geçirmeyi tercih eden üyelikler alınmasını tercih ediyoruz.

Öneri için teşekkürler, iyi forumlar.

Tepkiler: 'Şeref'
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...