Sağ Tıklama(right click) Sadece Üyeler İçin Olsun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Consul9

Consul9

Üye
    Konu Sahibi
Sağ Tıklama(right click) Sadece Üyeler İçin Olsun
arkadaşlar bugün bazı bizim kadar ünlü(yabancı forumlar dahil) forumları gezerken gördüm hemen hepsinde sağ tıklamayı sadece üyeler yapabiliyor bunun sebei sanırım sitelerden direk bilgi çalınamamasına yönelik, ayrıca üye sayısını dahi artırabilecek bir uygulama olur:oke:

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2149105 ve " Tehlike "

OğuzcanAbi

Üye
olabilir :oke:

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Üye olmak iki kadika falan sürüyor arkadaşlar. İçeriği alacak olan her şekilde alır.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2149105 ve CryDaqqeR

Anıl Umut

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2149105
'Patron

'Patron

Üye
Katılıyorum. Sanırım mobile9 da da vardı ama.Firefoxda 'sitenin sağ tıklatma engelını kaldır'(yada bunun gıbı bişey) özelliği var oşekilde hemen kalkıyor.

Necmati

Necmati

Üye
olabilir gibi ama üye olup yeniden alır :hmmm

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Evet Olabilir

lolaman

lolaman

Üye
Süper olurdu bncede.

futbol123

futbol123

Üye
evet olabilir..:oke:

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
Maxicep ailesinin böyle basit,sinir bozucu :) şeylere gerek duymayacağını düşünüyorum.

AbdulkadirAvan

AbdulkadirAvan

Üye
Isteyen Istediğini Alır Bizim Paylaştıklarımızı Biz Kimin Ne Paylaştığını Biliyoruz Alıntı Yapan Insan Kendi Düşünsün :)

furkan5800

furkan5800

Üye
bnce çok güzel olur

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Yönetim felsefemizde üye kazanmak gibi bir amacımız yok açıkçası arkadaşlar, bir başka deyişle, dosya indirmek için ya da içerik kopyalamak için bir üyelik alınsın istemiyoruz. Buna sebep dosya linklerini üye olmayanlara da açmıştık bir ara. Gereksiz üyelik yerine, bizimle beraber vakit geçirmeyi tercih eden üyelikler alınmasını tercih ediyoruz.

Öneri için teşekkürler, iyi forumlar.

• Beğen
Tepkiler: 'Şeref'
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt