Sadece takip edilerek her ay hattına 30 tl yüklensin ister misin?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TheSoftware

TheSoftware

Üye
    Konu Sahibi
Sadece takip edilerek her ay hattına 30 tl yüklensin ister misin?
Merhaba,daha öncede belirtiğim gibi öğrencilere özel bir sosyal paylaşım sitesi sahibiyim ve konu öğrenciler olunca onlar için ekibim ve ben olarak elimizden geleni yapmaktan zevk duyuyoruz yeni aldığımız bir kararla şimdilik düşük miktarda olan gelirlerimizi üyelerimizle paylaşma kararı aldık her ay sonunda en çok takipçisi olan arkadaşımızın hattına 30 tl yükleyeceğiz gelirlerimiz arttıkça üye ve hediye sayısıda artacak çünkü gerçekten sosyal paylaşım beğen,paylaş,yorum yapmak demek değil insanlar birbirleriyle gerçekten herşeyini paylaşabilmeli...Katılım ve detaylar için cep telefonunuzla lise-defteri.com adresini ziyaret edin masaüstü sitemizde kampanya ile ilgili bir bilgilendirme yapmadık bu sadece mobil kullanicilarimiza özel...Okuduğunuz için ve güzel yorumlarınız için teşekkür ederim iyi forumlar.

pentagram_34

pentagram_34

Üye
Takip etmeden verilmiyor mu?
Düşünceliyseniz bu kadar,daha da fazla düşünceli olmanız lazım.
"Ama tutupta takip etmiyene yok"
Diyorsanız,zaten amacınız bellidir,kazandığınızı vermek değil asıl olan reklam yapmanız:)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
50tl ver takip edeyim :hmmm

TheSoftware

TheSoftware

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba,yorumunuz için teşekkür ederim.Daha fazla vermeyi bizde isteriz ama şimdilik gücümüz buna yetiyor.Eğer amaç reklam olsa bunu yapmanın birçok yolu mevcut ama bu bir reklam değil.

- - - Eklendi - - -

50tl ver takip edeyim :hmmm

Merhaba,amaç takip etmek değil takip edilmek.Ilerleyen dönemlerde elbetteki bu rakam değişiklik gösterecektir.

Mert045

Mert045

Üye
Merhaba,yorumunuz için teşekkür ederim.Daha fazla vermeyi bizde isteriz ama şimdilik gücümüz buna yetiyor.Eğer amaç reklam olsa bunu yapmanın birçok yolu mevcut ama bu bir reklam değil.

Doğru bu bir reklam değil. Üye çekmek için cazip bir yöntem :)
benim hesap vardı buraya çok önceden açmıştım :) bi girip bakayım bari

TheSoftware

TheSoftware

Üye
    Konu Sahibi

Doğru bu bir reklam değil. Üye çekmek için cazip bir yöntem :)
benim hesap vardı buraya çok önceden açmıştım :) bi girip bakayım bari

Aslında asıl amacım insanları yazmaya teşvik etmek bildiğin gibi sosyal siteler sürekli görselliğe önem veriyor ve insanlar arkadaşlarlarına mesaj atmaktan bile aciz duruma geldi insanlar ne kadar güzel yazarsa o denli ilgil çeker takip edilir ilgi çekmek her insanın hoşuna gider:)

Mert045

Mert045

Üye
Şifremi unuttum nasıl öğrenirim

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Aslında asıl amacım insanları yazmaya teşvik etmek bildiğin gibi sosyal siteler sürekli görselliğe önem veriyor ve insanlar arkadaşlarlarına mesaj atmaktan bile aciz duruma geldi insanlar ne kadar güzel yazarsa o denli ilgil çeker takip edilir ilgi çekmek her insanın hoşuna gider:)

Yapmak istediğinizi anladım ben..Yani eğer benim anladığım gibi ise gerçekten hoş bir şey .. Anladığım ise şu : İnsanlar yani gençler,öğrenciler ilgi çekmek için sosyal medya olarak adlandırdığınız sitede yazılar yazacaklar ve en güzel yazanlar takip edilecekler ve böylece yazı yazma yeteneği kazanmış olacaklar..
Ama şöyle de bir şey var ; işin ucunda para olduğu için kimse kimseyi takip etmeyebilir .. Bilmiyorum bu benim düşüncem tabii ki ..
Size de işinizde kolaylıklar diliyorum :tebessüm:

TheSoftware

TheSoftware

Üye
    Konu Sahibi

Yapmak istediğinizi anladım ben..Yani eğer benim anladığım gibi ise gerçekten hoş bir şey .. Anladığım ise şu : İnsanlar yani gençler,öğrenciler ilgi çekmek için sosyal medya olarak adlandırdığınız sitede yazılar yazacaklar ve en güzel yazanlar takip edilecekler ve böylece yazı yazma yeteneği kazanmış olacaklar..
Ama şöyle de bir şey var ; işin ucunda para olduğu için kimse kimseyi takip etmeyebilir .. Bilmiyorum bu benim düşüncem tabii ki ..
Size de işinizde kolaylıklar diliyorum :tebessüm:

evet tam olarak yapmak istediğim şey ışte bu bildiğiniz gibi Türkçemiz katlediliyor örneğin "qardeş" orijinal hali kardeş ne güzel türkçemiz tabi bu şekilde Türkçe yi katlederse yazdıkları bir anlam ifade etmez bende mecburen hesabını kapatmak zorunda kalırım bu özenti gencin.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
evet tam olarak yapmak istediğim şey ışte bu bildiğiniz gibi Türkçemiz katlediliyor örneğin "qardeş" orijinal hali kardeş ne güzel türkçemiz tabi bu şekilde Türkçe yi katlederse yazdıkları bir anlam ifade etmez bende mecburen hesabını kapatmak zorunda kalırım bu özenti gencin.
İnşallah umduğunuzu bulursunuz abicim :)

pentagram_34

pentagram_34

Üye
Özür dilerim ama site kuralları gereği üye olunan web adresleri verilmiyor:)

marist

marist

Üye
30 az. :ehe

kraldost

kraldost

Üye
kesinlikle tavsiye etmiyorum malum sanal alemde bu tür dolandırıcılık bayağı artmış durumda bir linke tıklamanızı istiyorlar maksatları çok açık hesap ve şifrelerinize el koymak bunun dışında hiç bir çıkarları olmaz dikkat edin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt