Sadece meraktan C7 de garip garip reset sorunu olan kaç kişi var beyler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
polluxea♪

polluxea♪

Üye
bnce symbianda bug fln yok,sadece ilk üretim telefonlarda var bu reset sorunları..ben en son serilerden aldım ve hc bi sorun yok...reset atan arkadasların ki donanmsal bi sorun bug'la fln alakası yok

webgezgin

Üye
benim c7 dede çok oluyordu daha bir haftalıkken elli defa format atmışımdır ama okadar çok format attımki telefon en sonunda ölerek elimden kurtuldu ve son çare olarak servise gönderdim aslında sadece ovi mapsta resetliyordu okadar çok stres yaptıracak birşey değildi ama ne yapayım benim huyum bu her ne kullanırsam kullanıyım pc,telefon,araç, vs.... hep sorunsuz olmalarını istiyorum bundan dolayıda sorun düzelmedikçede içim rahat etmiyor.
ama birşey dikkatimi çekti resetleme olayı ovide güncellemeler arasında tema güncellemesi vardı onu yükledikten sonra başlamıştı tabi bunu sonradan fark etmiştim telefon servisten geldikten sonra resetleme yoktu bir aya yakın kullandım resetleme olmadı ve bir gün o güncellemede görünen temayı tekrar yükledim aha bide ne göreyim cıhaz resetlemeye başladı hemen uygulama yöneticisinden temayı kaldırdım o gün bugündür o temayı yüklemedim öyle her önüme gelen programıda yüklemiyorum .
ve şeytan kulağına resetleme yok.

tecnicks

tecnicks

Üye
    Konu Sahibi
ve anna geldi artık sorun yok beyler :D maşşallah

SilentOne

SilentOne

Üye
bndede anna yükledikten sonra daha 1kez res attı ondada pc ,ile alakalıydı

tecnicks

tecnicks

Üye
    Konu Sahibi
önceden reset atan tüm uygulama vs denedim tık yok anakart sorunu olsa şimdi nasıl yok ? iyiki servise vermedim

uribaju

uribaju

Üye
c7im annadan öncede res atmıyordu sonrasındada hiç res atmadı

ozzytaste

ozzytaste

Üye
C7 sorun yoktu. Anna yükledim sorun yoktu v25 yükleyince reset sorunu başladı. Microsoft Communicatoru sildim telefondan ve şu anda artık reset sorunu yok. Bilginize... Zaten communicator kullanılan bişey değil bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt