Sadece meraktan C7 de garip garip reset sorunu olan kaç kişi var beyler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tecnicks

tecnicks

Üye
    Konu Sahibi

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
valla bende yok herşey normal arada bi kasılmalar oluyor ama reret sorunu yok

tecnicks

tecnicks

Üye
    Konu Sahibi
Allah bozmasın :) benim tel masada dururken bi bakıyorum beyaz ekran geliyo reset :D bazen 4-5 defa durdu yerde yapabiliyo çok garip ya soft format atıp yazılımı tekrar yükledim bakalım şuanlık iyi ama inş annayla tümden çözülür

sorunu biliyorum çok kişide oldunu ve paylaşıldığını vs çözüm aramıyorum sadece kaç kişi var diye merak ettim :)

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
inşallah düzelir aslında format attıktan sonra olmaması lazım

catdog136

catdog136

Üye
ilk kullanımda niyeyse resetliyor.. Sonra düzeliyor.. Telefonu ilk aldığımdada öyleydi flashladığımda da aynısı oldu qt ile ilgili olabilir anna yüklü değil..

tecnicks

tecnicks

Üye
    Konu Sahibi
valla bi bilgisayar problemleri bide telefon problemleri neyin nerden nasıl olcağı hiç belli olmuyor çok saçma bişidende olabiliyor :)

dangerock

Üye
Benim telefonum n8 ama aynı reset sorunu bende de var. Telefonu alalı 6-7 ay oldu sanırım. Şuana kadar çok nadir yapıyordu,ayda yılda bir. Ama son 1-2 haftadır baya çoğaldı bu sorun. Bazen günde 5-6 defa resetleyebiliyor. Telefon hafızasının çok dolu olmasından kaynaklanıyor olabilir, çünkü msj kutusunu ki günde nerdeyse 100e yakın msj yollayan birisiyim, temizlediğimde ve resimleri sildiğimde reset sorununu yapmıyor. Msj kutusu 300-400 msja geldiğinde tekrar başlıyor. Belki tesadüftür ama denemenizde fayda var. Nokiashopa gittiğimde kendilerinin değil, nokia ana servisine götürmemi söylediler ve büyük ihtimalle yenisini yollarlar demişlerdi. Ama gitmeye üşendiğimden ve telefonu servise verince en az 2-3 hafta telefonsuz kalacağımı düşündüğümden dolayı servise gitmemekte şimdilik düreniyorum ama bayramdan sonra büyük ihtimalle gidecem, çünkü telefon reset sorunundan hariç başka sorunlar da çıkarmaya başladı. Bu arada telefonu ilk aldığımda arka arkaya reset sorunu vardı,o zaman bi format atmıştım,ondan sonra hiç format falan atmadım.

mesut1979

Üye
slm, yaklasik 10 aydir kullaniyorum allaha cok sükür aldigimdan beri reset olayina rastlamadim ,sadece gecen hafta camerapro 2.0 uygulamasini yükledim ve o programi standart kamera uygulamasi olarak ayarladim onun yüzünden 2-3 sefer reset atti sonra o secenegi kaldirdiktan sonra hersey düzeldi onun icin yüklediginiz programlara dikkat edin.

tecnicks

tecnicks

Üye
    Konu Sahibi
yüklediğimiz programlardan olsa tek tek denerdim ama ben format ardından bakmıştım tele hiç ellemedim nolcak diye fakat gene reset attı

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Bende de n8 var hatta belle yüklü ancak suana kadar belledeyken hiç reset atmadı.

polluxea♪

polluxea♪

Üye
bu resetler daha cok C7'lerde oluyo arkadaslar farkndamısınz ? yani N8 de de vardır tabi ama daha az gibi sanki C7 ye göre....:hmmm ben alalı 9 ay oldu N8'i daha 1 kere bile reset atmadı

Dampierre

Dampierre

Üye
şu ana kadar n8 im 1 kere resetledi, bir daha olmaz umarım

----------Eklendi @ 22:42:45 ---------- Yazıldı @ 22:41:20 ----------

forumda gördüğüm kadarıyla şarj sorunu ve reset c7 kullanıcılarında daha fazla gibi

slant1111

slant1111

Üye
reset yok ama cok kasılıyor

debug06

Üye
ne resetleme nede kasılma C7 daha tık demedi.
Maşallah

kaanka0

kaanka0

Üye
C7 kullananlar siyah mı kullanıyor beyaz mı? Ben siyah kullanıyorum benimki internete girince ısınıyor ve sürekli internetle ilgili birşeylerle uğraşınca reset atıyor. Beyaz kullanan 3-4 tane arkadaşım var hiç birininki reset atmamış şimdiye kadar. Sorun siyahta mı acaba? Oyunda falan daha çok ısınıyor ama pek bir reset olayı olmuyor çok nadir yani. Bir de bir şeye dikkat ettim reset olaylarında ara sıra sim kart okunamadı deyip resetliyor. Hatsız modda da internete girince bile reset çok nadir oluyor. Sim kartla alakalı bir olay olabilir.

XER01

XER01

Üye
Nokia'nın dokunmatik bütün telefonlarında reset sorunu var, çünkü Symbian sorunlu bir sistem.

tecnicks

tecnicks

Üye
    Konu Sahibi
bencede symbianda bi bug war oda reseti tetikliyo bide reset şarları varmı nokia cihazlarda mesela cok ısınırsa reset ram kalmassa reset vb hepsinin olduğu bi yazı paylaşırmısınız

benimkide siyah :D

forbidden5

forbidden5

Üye
c6-01 kullanıyorum bir kere bile resetlemedi ocakdan beri elimde telefon hafıza oldukça dolu müzik resim oyun app vs elimden düşmez nerdeyse reset sorunum yok hd oyunlardan cıkınca bazen takılmalar oluyor o da bi süre sonra düzeliyor bence kullandığınız sürüm de bi sorun var tekrar yüklemeyi deneyin yada servise verin c7 kullanan arkadaşlarımda var onlarında reset sorunu yok reset başlıklarını görüce şaşırıyorum doğrusu

tecnicks

tecnicks

Üye
    Konu Sahibi
bende, bende olmasa başkalarında olsa kesin bişi yapmışlardır format felan düzelir derdim ama :D nafile garip bi olay servise verdim flash atıp vermişler gene aynıydı

_Alex_

Üye
çok sık resetlemesi yazılım kaynaklı bir sorun değil arkadaşlar. ilk çıkan C7 ve N8 serilerinin büyük çoğunluğunda vardı bu sorun. Nokia bu serilerdeki donanım hatasını kabul etti hatta. sonraki serilerde sorunu çözdüler. ısınmayla alakalı bir sorundu sanırım. arkadaşımdaki C7 günde 10 kereden fazla resetliyordu ve servise verdi. servisten tam 2 ay sonra ana kartı değiştirilmiş olarak geldi, şimdilik sorun yokmuş. böyle bir probleminiz varsa tek yol servis..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt