Benim telefonum n8 ama aynı reset sorunu bende de var. Telefonu alalı 6-7 ay oldu sanırım. Şuana kadar çok nadir yapıyordu,ayda yılda bir. Ama son 1-2 haftadır baya çoğaldı bu sorun. Bazen günde 5-6 defa resetleyebiliyor. Telefon hafızasının çok dolu olmasından kaynaklanıyor olabilir, çünkü msj kutusunu ki günde nerdeyse 100e yakın msj yollayan birisiyim, temizlediğimde ve resimleri sildiğimde reset sorununu yapmıyor. Msj kutusu 300-400 msja geldiğinde tekrar başlıyor. Belki tesadüftür ama denemenizde fayda var. Nokiashopa gittiğimde kendilerinin değil, nokia ana servisine götürmemi söylediler ve büyük ihtimalle yenisini yollarlar demişlerdi. Ama gitmeye üşendiğimden ve telefonu servise verince en az 2-3 hafta telefonsuz kalacağımı düşündüğümden dolayı servise gitmemekte şimdilik düreniyorum ama bayramdan sonra büyük ihtimalle gidecem, çünkü telefon reset sorunundan hariç başka sorunlar da çıkarmaya başladı. Bu arada telefonu ilk aldığımda arka arkaya reset sorunu vardı,o zaman bi format atmıştım,ondan sonra hiç format falan atmadım.