Sadece [Jar] dosyalı oyunlar nasıl yükleniyor ??

Sponsorlu Bağlantılar

BybarikaT

Üye
    Konu Sahibi
Sadece [Jar] dosyalı oyunlar nasıl yükleniyor ??
Arkadaşlar benim telefon modelim samsung e 250
Oyun yükleyebliiyrm ama sadece jar ve jad dosyalı oyunlar yükleyebiliyorum..

Forumda çok karşılaştım...Sadece jar uzantılı oyunlar var bunları nasıl yüküyoruz ??

BybarikaT

Üye
    Konu Sahibi
Uygulama ve oyunlar burada
Series 40 ve Java Uygulama - Oyun - MaxiCep Forum

Nasıl yüklendigini ögretebilecek bazı makaleler asagidaki bölümde üst konularda mevcut resimli olarak vs.
Samsung - MaxiCep Forum

Usta bu verdiğin 2.linkde sadece kar ve jad uzantılı dosyaları yüklemeyi anlatıyor...yada ben göremedim aradıgımı..

Sadece jar uzantılı java oyunları veriliyor forumlarda...bunları nasıl yükleriz ???

--------------- Ekleme ---------------

USTA buldum sanırım..jar uzantılı dosyaları jadmaker le jad dosyasına çeviriyoruz..
Ben yaptım ama yene bi sorun var :D

Oyunu yüklüyorum..
100% yüklüo sonra oyun açılırken java oyun yükleme hatası dior..
kapanıyor..

bnm çevirdiğim jad dosyalarında hep aynı hatayı verdi..
iNternetten indirdiğim jar*jad ikisiyle birlikde indirdiğim zaman sorunsuz yükleyip açıor..

JADMAKER DE Mİ SORUN VAR ??

cepilan

Üye
kart okuyucuyla ve nokia bağlantı kablosuyla yada cep waptan ındırebılıyoruz

qwexo

Üye
bn şahsen ve bizzat card reader ile atıyorum hafıza kartına gidiyo (bu nokia için ama diğer telefonlarda aynıdır)

sercu

sercu

Üye
Kart okuyucu kesin çözüm. Bildiğim kadarıyla usb yok e250de bluetoothla atmak da zor. en iyisi kart okuyucu. Kolay gelsin

degerli43

degerli43

Üye
e250 de usb var samsung pc studio lazım

Cemaloz123

Üye
jadmaker nokia icindir ondan hata verio
arkadasım sende ara jad ve jar dosyalı oyunları bulursun

system_start()

system_start()

Üye
arkadas bende btt cihazı yok alacam yakında ama onu almadan başka bir çözüm yolu yok mu mesela ben cart reader denedim olmadı arkadasımın 6600 ından gönderdim olmadı ama aklıma bişiler geldi mesela softickpp yazılımının sis versiyonu ( 6600 içinde çalışan versiyonu) olsa bt ile e250 ye göndersek olmuyomu? lütfen cvp yazın önemli

turkordu

turkordu

Üye
arkadas bende btt cihazı yok alacam yakında ama onu almadan başka bir çözüm yolu yok mu mesela ben cart reader denedim olmadı arkadasımın 6600 ından gönderdim olmadı ama aklıma bişiler geldi mesela softickpp yazılımının sis versiyonu ( 6600 içinde çalışan versiyonu) olsa bt ile e250 ye göndersek olmuyomu? lütfen cvp yazın önemli

Böyle bişeyin mümkün olabileceğini sanmıyorum ama yinede bi uzmana danışmak lazım

maxialp

Üye
abi süpersin

Üst Alt