sadece dosya için girenler hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
    Konu Sahibi
sadece dosya için girenler hakkında
arkadaşlar sizinde dikkatinizi çekmiştir sitemize sadece dosya çekmek amacıyla girip vede bir daha uğramayan paylaşıma ortak olmayan bi çok üyemiz var

benim diyeceğim şu sanırım eeAnti açmıştı böle bi topic ben bunu öneri olarak sunuyorum ;)

http://www.maxicep.com/forums/index.php?sh...=0&#entry218061

kısacası siemizin forumunda bir yenilik yapsak bazı forumlarda olduğu gibi dosya linkleri gizli olsa ve mesaj atınca açılsa daha iyi olmazmı ??

ewet arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum
 


Salihyet

Salihyet

Üye
araştırma yaptım bir yğın son giriş tarihi m.ö.(milattan önce)olan üyeler var

önerini başka bir telefon sitesi yapmıştı konu açınca mesaj atınca 5'er puan kazanılıyordu 10 puanda bir download yapılabiliyordu
adamlar saçma sapan konular açıp saçmasapan mesajlar atarak hem download yapıyorlardı hemde forum kirliliği yapıyorlardı
 
NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
    Konu Sahibi
salihyet haklısın dostum forum kirliliğinede yol açabilir ama gereksiz mesaj atanlar banlanır olur biter diye düşünüyorum ;)
 
Salihyet

Salihyet

Üye
doğru aslında o site terkedilmiş bi kasaba gibiydi :DD
 
NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
    Konu Sahibi
Originally posted by salihyet@Oct 8 2005, 11:51 AM
doğru aslında o site terkedilmiş bi kasaba gibiydi :DD
[post=186663]Quoted post[/post]​
:DD allah bizim siteyi sakınsın :DD
 

CooL'n'Quiet

Üye
bi zmnlar 3 msj uygulaması vardı 3msjı olmayan üye dosya cekemiyodu bence o 20 fln yapılsın :)
 
umutap

umutap

Üye
paylaşmakta sınır olmamalı bence çoğu insan bu dosyaları nereden bulacağını bilemiyor burada da bir düzen olduğundan kolayca bulabiliryor...bulsa mutlaka bişiler gönderir bir faydası dokunur zaten bence bir beklentiyle burada iyilik yapmaya çalışmak saçma bırakın alsın gitsin.... egolar kimseye birşey kazandırmaz ki. zaten buradaki rütbe olayınada karşıyım yöneticileri anlarımda diğerlerine bakıyorum sadece bir kaç onay karakteri (misal ;;) ) gönderenler var ozaman bir program yazalım kişinin gönderdiği mesajlar mantıklımı değilmi dosyalar kulllanılabilirmi değilmi ona göre üyeliği silinsin felan sizce mantıklımı... yada şöyle bir mantıkla anlatayım dünyada elinden bişeyler gelmeyen muhtaç insanlar çok var mesela dilenciler, hastalar yaşlılar, afrikalı fakirler onlarıda dünyadan temizleyelim dimiyada bize fiydaları olmadığı sürece bizde onlara yardım etmeyelim bu mantık temelde yanlış... internetin özgürlükçü temeline ters bence...fazla abartmadan benden bukadar diyeyim :D
 
Salihyet

Salihyet

Üye
çok uzun yazmışın okumaya üşendim
 

slayer

Üye
yok abi böyle kalsın sonra çöplük gibi oluyor..
+
gizli mesajdan nefret ederim çok mantıksız bişey,, hep aynı şey "eline sağlık" , "saol"........
adam dosyayı indiremeyip problemini anlatsa kimsenin haberi olmayacak :eksi:

+
konu açınca veya msaj atınca puan toplama olayına da gıcığım.. heralde bütün dünyadan kullanıcıları var bizim sitenin onlar anlamadıkları şeyler üzerine nasıl mesaj atacak_??? (ben kendimden biliyorum bu uygulamayı kullanan yabancı forumlarda öööle kalıyoz)
 
cepix

cepix

Üye
Valla Dogru diyorsunuz ;;)
 
Haberci

Haberci

Üye
Arkadaşlar bu konu dah önceleride konuşuldu ve sitenin gereksiz mesaj kirliliğiyle dolmaması için şu an kullandığımız yöntem uygun görülmüştür.Herkezin dönüp dolaşıp geleceği yer Kürkçü dükkanıdır. :) Birkaç kez giripte dosya alıp giden üyelerede sitem etmeyelim.Bir gün gelecek onların da işleri düşecek ve gelecekleri adreste tabii ki burası olacaktır.Sevgi,saygı ve hoşgörünüzü muhafaza ediniz. ;;)
 

_GiTaRisT_

Üye
adamar alsın gitsinler fakat burada bilmişlik taslamasınlar..geçen rastladım birisine...uyuz oldum...al git kardeşim dosyanı..niye sataşıon..
 
Salihyet

Salihyet

Üye
Originally posted by _GiTaRisT_@Oct 9 2005, 01:51 AM
adamar alsın gitsinler fakat burada bilmişlik taslamasınlar..geçen rastladım birisine...uyuz oldum...al git kardeşim dosyanı..niye sataşıon..
[post=187282]Quoted post[/post]​

Dosya downloadı konusundamı,uyuzluk yapanlar sebep arıyolar zaten bencede +1 :box:
 

UndeRqRo.uNd

Üye
bence 3 msj atılması zorunluluqu qüzel. fazlası ya da dediğiniz qibisi de siteyi aptal bi warez sitesi qibi alqılanmasına neden olur diye düşünüyorum. son söz neqa'nın.
 
DeRMaNTeS

DeRMaNTeS

Üye
ya sistem böyle güzel arkadşlar.ayrıca isteyen istediği dosyayı indirsin.sonuçta bi çok dosya net üerinden bulunup toplanıyor yalan mı? kendi emeğiyle melodi tema vs vs yapıp sitede paylaşıma açan arkadaşlar da kendi istekleriyle paylaşıyorlar.sonuçta adamın biri gelmiş 1 dsya indirmiş, biri 100 dosa indirmiş kime ne zararı var.forumda bizlerle bişeyler paylaşmak isteyenler zaten paylaşıyor, sorunu varsa derman arıyor derdi olana bilgisi çerçevesinde yardım ediyor... belli bi mesaj başına dosya indirmek tamamen saçmalık ence kusura bakmayin. bi kaç dosya fazla indirmek için luzumsuz mesajlar,işe yaramayan cevaplar,uyduruk sorunlarla öncelikle ZAMAN sonrada kirlilik yapmaya ne lüzüm var....
durup dururken niye rahatsız etti bu anlamadım,ne alaka yani :nono:
 

lossalive

Üye
Nega bir çok forum sitesine üye bu yüzdende hapsininin yönetimini görüp doğru kararı vermiştir
 

tanzer

Üye
Originally posted by salihyet@Oct 8 2005, 02:32 PM
çok uzun yazmışın okumaya üşendim
[post=186764]Quoted post[/post]​

Gerçekten doğru katılıyorum
 

_GiTaRisT_

Üye
bence 3 msj iyi..ne az ne fazla..

ek olarak..

1 üye eğer msj yazmazsa onun IP sini görmek vakit alıyor..ama msj yazdığında yazdığı konu yada cevanı bulup hemen IP sine bakabiliyorsunuz..tabi buna sadece yönetim bakabiliyor..ama ipb de böyle birşey varmı bilmiyorum..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt