Sadece C6-01'den anlayanlar gelsin.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

groupertekin

Üye
    Konu Sahibi
Sadece C6-01'den anlayanlar gelsin.
Selamunaleyküm öncelikle.Arkadaşlar daha öncede konu açtım fakat bir arkadaş dediğimi yanlış anlamış ve yanlış cevap verdi.Neyse konuma geleyim.Benim telefonum c6-01.Sorunum; mesela diyelim menüye girdim ya da telefonun tarayıcısındayım,o sırada da mesaj geldi diyelim ama mesajın geldiğini ben anlayamıyorum telefon sadece titriyor(mesaj sesim sessizde).Yani mesajın geldiğini görmem için tarayıcıdan veyahut menüden çıkıp ana ekrana gelince 1 mesaj yazıyor.Arkadaşda da aynı telefondan olmasına rağmen onda böyle değil.O,diyelim tarayıcıda ya da menüde dolaşıyor o sırada mesaj geldiği zaman ekranın sol üst köşesinden aşağıya doğru bir bildirim iniyor mesaj geldi diye.Bende bu özelliği nasıl açıcağımı aktif edeceğimi bi türlü bulamadım.Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Bendede öyleydi giriş ekranında gösteriyordu nasıl yaptı onu bi bildirimleri widget yapıp öyle dene

• Beğen
Tepkiler: groupertekin
okitox

okitox

Üye
seçenekler - giriş ekranını düzenle - widgetlerden birine ''bildirimler'' isimli olanı ekle. sonra ''bildirimler'' olana bi kez dokun ''mesaj önizlemeyi göster'' yapıp bitti'ye dokun...

dediğin olay bu kardeşim...

• Beğen
Tepkiler: groupertekin

groupertekin

Üye
    Konu Sahibi
seçenekler - giriş ekranını düzenle - widgetlerden birine ''bildirimler'' isimli olanı ekle. sonra ''bildirimler'' olana bi kez dokun ''mesaj önizlemeyi göster'' yapıp bitti'ye dokun...

dediğin olay bu kardeşim...

Of hocam çok sağolasın ya aynen yaptım oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt