Saçlarım biraz sert sanki :hmmm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

night_jack

night_jack

Üye
krem kullanıp duştan sonra saçını havluyla sıkıca sar kuruyana kadar öyle dursun sonra yumuşar.

DaNq3rB0y2

Üye
head shoulders ile yıka

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
head shoulders ile yıka

onunla yıkıyordum da pek randıman alamadım :) sadece kepekte etkili kaldı ve saçlarım sadece duştan sonra 4 5 saat kadar yumuşak kalıyor.sonrasında yine sertleşmeye başlıyor

- - - Eklendi - - -

havluyla duştan sonra sarmak yumuşatır ama kuruyana kadar durması lazım.

desene yarım gün havlu başımızda kalacağız :kop2: o değil de şimdi yurtta kalcam nasıl olacak o:) herkesin içinde ya da odada bile ben başımda havluyla gezemem ya :) önerdiğin saç kremi var mı?

night_jack

night_jack

Üye
desene yarım gün havlu başımızda kalacağız :kop2: o değil de şimdi yurtta kalcam nasıl olacak o:) herkesin içinde ya da odada bile ben başımda havluyla gezemem ya :) önerdiğin saç kremi var mı?
Syoss'un ürünlerini tavsiye ederim.
Kış yaklaşıyor aynı şekilde,bereylede uyursun ozamanda yumuşuyor.

A s ı m

A s ı m

Üye
Öncelikle kendi saçına uygun şampuanı bulmalısın çünkü her şampuan herkesin saçında aynı etkiyi göstermez değişik şampuanlar dene ve saç kremi kullan :oke:

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
doğru diyosun kardeşim dün kullandım elidor yumaşacık oldu vallahi benm saçımda sert gibi

- - - Eklendi - - -

doğru diyosun kardeşim dün kullandım elidor yumaşacık oldu vallahi benm saçımda sert gibi

hangi rengini kullandın?of ya bir sürü şampuan dediniz kafam karıştı :s :)

night_jack

night_jack

Üye
Saçlar kurumu,kepekli mi,buğdaylı mı,yoksa fındıklımı:d:
Sertse,kurdur yapıcağın kremli şampuan sonra ekstra bir krem kullanman dove öneririm elidora çok yönelme şahsen bende kepek yaptı,dove ürünleri iyi oluyor.Set halinde alman lazım.

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
Saçlar kurumu,kepekli mi,buğdaylı mı,yoksa fındıklımı:d:
Sertse,kurdur yapıcağın kremli şampuan sonra ekstra bir krem kullanman dove öneririm elidora çok yönelme şahsen bende kepek yaptı,dove ürünleri iyi oluyor.Set halinde alman lazım.

hm tamam.artık okula gittiğimde alacağım.evden okula şampuan taşımak mantığa ters :) ilgin için :tşk:

• Beğen
Tepkiler: night_jack
haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
zeytin yag sür

night_jack

night_jack

Üye
Yumurta+z.yağı aklıma geldi ama cııh derim o koku,o sis,o duman aman aman:D

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
elidor mor renklı zaten ustlerınde yazıyo.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt