o değilde beyler benim kaşlar birleşik cımbız var çakayımmı hepsine yoksa kötü olurmu yeni değiştirdim okulu

Kuaföre git söyle abi su benim jaslara bi düzen ver deo değilde beyler benim kaşlar birleşik cımbız var çakayımmı hepsine yoksa kötü olurmu yeni değiştirdim okulu
tanidik iyi olursa iyi olur

aga anadolu çocuğuyumya kaslar kalın saclar gur suan baya uzun cimbiz cakayimmi?Kuaföre git söyle abi su benim jaslara bi düzen ver detanidik iyi olursa iyi olur
![]()
Yoksada sorun olmaz herkes yapiyo ortaya bi ağda yapsin tertemiz olur sonra sen cımbızla uzamasina göre haftada iki haftada bir al![]()
Ben öyle yapıyorum malesef![]()
Yav sen dediğimi yaptıraga anadolu çocuğuyumya kaslar kalın saclar gur suan baya uzun cimbiz cakayimmi?

berber ağda yapıyor ağda yapışkan şekerli bişey olduğu için kıl kökünü dahada guclendiriyor ama cimbiz atinca kokunu cekiyorsun. Şuan vakit yok cimbiz cak dersem cakacam hemenYav sen dediğimi yaptır
Benimki kadar kalın değildir bence![]()
Zaten sadece ortaya yapar merak etme incelme felan olmaz![]()
Kızlar sorarsada evet ya seninkileride aldirmak lazim gibi onunla dalga geç daha iyi olur![]()

Sen bilirsinberber ağda yapıyor ağda yapışkan şekerli bişey olduğu için kıl kökünü dahada guclendiriyor ama cimbiz atinca kokunu cekiyorsun. Şuan vakit yok cimbiz cak dersem cakacam hemen![]()
Çok fazla tabikide anasını avradını kökten koparmam lazım ama 4 aydır cimbiz ise yaramadi eninde sonunda çıkıyor [emoji20]Sen bilirsin![]()
Cok fazlaysa agda yaptir ama seyrek seyrek bi kaç taneyse al cımbızlı orası kıpkırmızı olacak cımbızla alırsan tabi sabaha geçer![]()
imla kurallarına uymazsan saçın 24 saat aynı şekilde kalırHerkese
"Saçı kaldırdım" diyelim; öyle kalması için n'apma mı önerirsiniz? Bozuluyor falan ya.

Bir kere alacaksınÇok fazla tabikide anasını avradını kökten koparmam lazım ama 4 aydır cimbiz ise yaramadi eninde sonunda çıkıyor [emoji20]

Sprey al jole iyi olmuyo wax varsa oda olurHerkese
"Saçı kaldırdım" diyelim; öyle kalması için n'apma mı önerirsiniz? Bozuluyor falan ya.
coleye karşıyım ben