Sen bilirsin ama wave aceden çok çok daha üstün bir telefon acein tek artısı android ki wave için yakında oda sorun olmayacaktr
Badada cikan uygulamalarin alternatifleri cok az pek cogu parali. spoofta yeni 1.2 sürümlerinde kalkmis durumda. haklisin kardes android uygulama bollugu acisindan cok iyi bir secim. ancak acein dedikleri gibi multimedia kapasitesi kisitli. yerinde olsam galaxy s in fiyatlarinin düsmesini beklerdimki cok yakin galaxynin 2 inci versiyonu gelicek ve galaxy s daha makul fiyatlara düsücek. ben beklemeni tavsiye ederim suanda cep pazarlari cok sarsintili bir dönemden gecior.

gameloft bütün oyunlarında %50 indirim yaptı ve şu son 1 haftadır bada şahlandı birden birçok oyun uygulama güzel widget çıktı . Şimdi böyleyse bada 2.0 la eminim aradğımızı fazlasyla bulacağız gbi geliyor bana. Telefon konusuna gelirse wave donanım olarak piyasadaki krallar arasında çoğu telefondan çok daha hızlı . sadecce bada 2.0 kaldı oda geldimi bence herşey tamamcok haklısın ama soyle bırsey var bence fıyatında buyuk dusus olmaz ha gs1 ıle 2 arasındakı fıyat farkı gs2 nın yuksek tutarak saglarlar bu dengeyı.bır pıyasada iphone 4 un fıyatı bellı i4 2200tl cıvarında ıse gs2 nın fıyatıının 3000 den aşşagıda olmaması gerek ama neyse orası farklı bır durum.. fıyatının dusmesını beklersen bır telefonun başka modeller cıkarır fırmalar ve o modelden sogursun cunku senın alacagın urun eskı teknolojı oluyor ve ınsanda artık eskısı kadar heycan kazandırmıyor bılmıyorum en azından bende oyle![]()
Ben wavemden memnunum tarayicisi cok saglam sadece biraz degisiklik istiyorum
biz zaten bada androitten daha iyi demedik ki . ama emin ol bada da oyle yamana atılcak bi os deil aradığmızı bulabldgmz bi os. ve ayrıca android gerçekten gzl bi os ama galaxy ace androidi tam kullanamaz o donanımla. çoğu uygulama ve oyunda yetersz kalır. mesela iki sistemdede yani badada ve androidte olan oyunlarda wave kat kat daha üstün performans gösterir.arkadaslar tamam bada ıyı guzeldır lafım ona degıl ama androıtle karsılastırılamaz.bada androıtten daha ıyı olsa zaten samsung yenı cıkardıgı modellere androıt degıl bada ıle devam ederdı butun galaxy serısı androit