s8500 vs Galaxy Ace

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tulkas

tulkas

Üye
    Konu Sahibi
s8500 vs Galaxy Ace
Arkadaşlar wave takas veya satip Galaxy Ace alsam zarar edermiyim sizce mantiklimi ?

hoss

hoss

Üye
wave multimedia agırlıklı bir cihaz , galaxy ace ise oyun program agırlıklı , senin için kamera video cekimi kaliteli büyük ekran gibi etmenler önce geliyor sa bu konuda wave daha iyidir , ancak oyun , program ve internette gexinmek için galaxy ace daha iyi tercih olur

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
61semih

61semih

Üye
etmezsın bence ace daha ıyı bır telefon,bu wave nın kotu oldugu anlamına gelmez benım ıhtıyaclarım dogrultusunda daha uygun

eaagent

eaagent

Üye
Sen bilirsin ama wave aceden çok çok daha üstün bir telefon acein tek artısı android ki wave için yakında oda sorun olmayacaktr

61semih

61semih

Üye
Sen bilirsin ama wave aceden çok çok daha üstün bir telefon acein tek artısı android ki wave için yakında oda sorun olmayacaktr

katılıyorum ama androit buna deger bence gıtgıde gelışiyor.tamam bada nında samsung app var uygulamalar ıcın ama sadece androıt etkenı ace tercıgını ettırır bana tercıh meselesı tabıkı

silver021

silver021

Üye
Badada cikan uygulamalarin alternatifleri cok az pek cogu parali. spoofta yeni 1.2 sürümlerinde kalkmis durumda. haklisin kardes android uygulama bollugu acisindan cok iyi bir secim. ancak acein dedikleri gibi multimedia kapasitesi kisitli. yerinde olsam galaxy s in fiyatlarinin düsmesini beklerdimki cok yakin galaxynin 2 inci versiyonu gelicek ve galaxy s daha makul fiyatlara düsücek. ben beklemeni tavsiye ederim suanda cep pazarlari cok sarsintili bir dönemden gecior.

tulkas

tulkas

Üye
    Konu Sahibi
Doğru ya acele etmiyim biraz bekliycem galaxy s dusururum kendime

61semih

61semih

Üye
Badada cikan uygulamalarin alternatifleri cok az pek cogu parali. spoofta yeni 1.2 sürümlerinde kalkmis durumda. haklisin kardes android uygulama bollugu acisindan cok iyi bir secim. ancak acein dedikleri gibi multimedia kapasitesi kisitli. yerinde olsam galaxy s in fiyatlarinin düsmesini beklerdimki cok yakin galaxynin 2 inci versiyonu gelicek ve galaxy s daha makul fiyatlara düsücek. ben beklemeni tavsiye ederim suanda cep pazarlari cok sarsintili bir dönemden gecior.

cok haklısın ama soyle bırsey var bence fıyatında buyuk dusus olmaz ha gs1 ıle 2 arasındakı fıyat farkı gs2 nın yuksek tutarak saglarlar bu dengeyı.bır pıyasada iphone 4 un fıyatı bellı i4 2200tl cıvarında ıse gs2 nın fıyatıının 3000 den aşşagıda olmaması gerek ama neyse orası farklı bır durum.. fıyatının dusmesını beklersen bır telefonun başka modeller cıkarır fırmalar ve o modelden sogursun cunku senın alacagın urun eskı teknolojı oluyor ve ınsanda artık eskısı kadar heycan kazandırmıyor bılmıyorum en azından bende oyle :naughty:

eaagent

eaagent

Üye
cok haklısın ama soyle bırsey var bence fıyatında buyuk dusus olmaz ha gs1 ıle 2 arasındakı fıyat farkı gs2 nın yuksek tutarak saglarlar bu dengeyı.bır pıyasada iphone 4 un fıyatı bellı i4 2200tl cıvarında ıse gs2 nın fıyatıının 3000 den aşşagıda olmaması gerek ama neyse orası farklı bır durum.. fıyatının dusmesını beklersen bır telefonun başka modeller cıkarır fırmalar ve o modelden sogursun cunku senın alacagın urun eskı teknolojı oluyor ve ınsanda artık eskısı kadar heycan kazandırmıyor bılmıyorum en azından bende oyle :naughty:
gameloft bütün oyunlarında %50 indirim yaptı ve şu son 1 haftadır bada şahlandı birden birçok oyun uygulama güzel widget çıktı . Şimdi böyleyse bada 2.0 la eminim aradğımızı fazlasyla bulacağız gbi geliyor bana. Telefon konusuna gelirse wave donanım olarak piyasadaki krallar arasında çoğu telefondan çok daha hızlı . sadecce bada 2.0 kaldı oda geldimi bence herşey tamam ;)

tulkas

tulkas

Üye
    Konu Sahibi
Ben wavemden memnunum tarayicisi cok saglam sadece biraz degisiklik istiyorum

61semih

61semih

Üye
arkadaslar tamam bada ıyı guzeldır lafım ona degıl ama androıtle karsılastırılamaz.bada androıtten daha ıyı olsa zaten samsung yenı cıkardıgı modellere androıt degıl bada ıle devam ederdı butun galaxy serısı androit

eaagent

eaagent

Üye
arkadaslar tamam bada ıyı guzeldır lafım ona degıl ama androıtle karsılastırılamaz.bada androıtten daha ıyı olsa zaten samsung yenı cıkardıgı modellere androıt degıl bada ıle devam ederdı butun galaxy serısı androit
biz zaten bada androitten daha iyi demedik ki . ama emin ol bada da oyle yamana atılcak bi os deil aradığmızı bulabldgmz bi os. ve ayrıca android gerçekten gzl bi os ama galaxy ace androidi tam kullanamaz o donanımla. çoğu uygulama ve oyunda yetersz kalır. mesela iki sistemdede yani badada ve androidte olan oyunlarda wave kat kat daha üstün performans gösterir.
buda bize yetiyor

yasinzanbak

Üye
kardes bende ace var düşünürsen takas yaparız cihazım hemn hemn 15 günlük kutu içeriği tam dır faturası mevcuttur cihazda hiç bir çizik ve leke yoktur daha orjinal ekran jiletini bile yeni soktum ve sonra yeni ekran koruyucu jiletin aldımım istersen cihazımın resimlerini yollayım senin cihaz nasıl kaç aylık kutusu ve faturası mevcutmu garantisi var mı temiz mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt