s8500 TELEFONUMUN ŞARZ SORUNU YARDIM

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cilekesdrag

cilekesdrag

Üye
    Konu Sahibi
s8500 TELEFONUMUN ŞARZ SORUNU YARDIM
Arkadaşlar telefonumun şarzı çok az gidiyor. 1gun anca dayanıyor. gps tamamen kapalı wifi kapalı sadece 3g+ acık.aydınlatma da 4 de. bu sarzın az gitmesi telefonu flashladıktan sonra meydana geldi. onceden 3-4 gun gidiyodu xxjk1 de iken. simdi xxjj9 u flashladım sarz yetmiyor kafayı yicem.bu flashlamanın bi etkisi var mıdır acaba? geri eski surumune geri donucem yoksa yardım edin lütfen

Noks

Noks

Üye
3 g de cok sarj yiyor onuda kapat bide ap moduna geç öle dene ;)

candost47

Üye
arkadaşım bende de oluyordu yüklediğim bazı programlardan kaynaklandığını gördüm. Yüklediğim önemsiz bazı programları sildim düzeldi. ortalama 3,5- 4 gün gidiyor, internete girdiğim halde. öyle yap düzelir....

mildew583

mildew583

Üye
ayarlardan cpu hızına bak.eğer hiç program çalışmadan %1 de durmuyorsa format at o da yaramadıysa orjinale geri dön tavsiyemdir :D

furkant

furkant

Üye
Kullandığın temadan veya vidget ten olabiliryor arkadaşım.

cilekesdrag

cilekesdrag

Üye
    Konu Sahibi
evet baktım cpu %14 ile %27 arasında gelip gidiyor. sadece widget calısıyo halde boyle.format mı atıcam şimdi yani.baska bi yolunu bulamazmıyız. suan ki surumum xxjj9 hackli surum.

dumantepe

Üye
Ayarlar+bağlantılar+KONUM+KONUM SERVİSİNİ ETKİNLEŞTİRİNİ İPTAL ET ÖYLEDE AZ GİDEBİLR ŞARJ

alpayoran77

Üye
merhaba cihazın şarj problemi içerisinde çıkan 8 gb karttan kaynaklanıyor eger kullanıyorsan fazla akım çektiğinden dolayı kaynaklanıyor.onu çıkarım denermisin;birde şarj aletinin saglam oldugundan emin olman gerekiyor.şarj eder doldurur ama hemen biter.

Lucky53

Üye
yukarıdaki arkadaşların yazdıklarını yapmana rağmen değişiklik olmazsa telefonunu yedekleyip servise götür yeniden format atıp yazılım yüklesinler.Benim de olmuştu ancak bu şekilde normale döndürebildim şu an sorun yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt