Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
cihazınız garanti dışı kalır serviste anlasılırsa çünkü yazlım yükseltmesi servise ait bir olaydır.dışarıda müşteri yaptıgı taktirde tamamiyle müşterinin sorumlulugundadır
teli kapatın batarya 2 saatt çıkık kalsın sonra tmm şarj edin iz ekran açılmasa bile şarj olacaktır sonra teli usbeye defalarca ard arda usbye takıp çıkarın bios sıfırlanacaktır sonra download mode geçip atabilirsiniz denenmiştir çalışmaktadır.
Suan benim s8500 de gitti. Cihaz acilirken mavi ekrana dusuyor. FW attim 2.0 yuklendi gene ayni. 1.2 yuklemek istediginde erase error veriyor. Bir turlu yukleyemedim? Bir yorumu olan var mi? Driver kaldirilip tekrar kuruldu. 2.0 ve 2.0.1 versiyonlari yuklendi gene mavi ekran. 1.2 butun versiyonlarda boot tan sonra erase err veriyor!!
bbounce
Üye
Dostum panikleme, ****** port open error hatası alırsan yada ekran Yeşil-Mavi-Kırmızı renklere bürünürse usb bağlantısını kes, bataryayı çıkartıp tak, Multiloaderi kapatıp aç tekrar baştan kuruluma başla, düzelecektir.
ebossa
Üye
Hepsini denedim yalan .Su an 2.0 in kies versiyonu upload oldu onu yukledim . Makine restart a giriyor. 1.2 erase hatasi , 2.0 deneme surumu mavi ekran , 2.0 lies versiyonu restart dongusun egiriyor. Saatlerdir bunun la ugrasiyorum daaldim valla!!!!
a123bc
Üye
Aynı sorun bende de oldu.. Denilen herşeyi yaptım ama çözüm olmadı... Servise verdim 2 3 gün içinde geri aldım.. Fw yüklediler..Sorunsuz orjinal sürüme döndüm..
liverali
Üye
ben bada 2.0 kurduktan sonra hiç acilmaz oldu sarj bile almaz oldu servise gonderdım parca degişikliği olmamasına ragmen garanti kapsamında 100 tl istediler bende geri istedim.
zeugma2711
Üye
slm başıma geleni anlatayım bence deneyin teli açılıpta çalıştırabilen arkadaşlara ve downloada geçmeyenlere söylüyorum... jet s8000 de de başıma gelmişti download moda geçmedi wave1 dede aynı oldu mavi-yeşil ekran gelmişti.mavi ekran geldiğinde bataryayı söküp takın sonra teli normal açın dosyalarımultiloadere ekleyip port araması yapın bulacaktır zaten ve o şekilde iken loaderdeki download a tıklayın tel otomatik downloada geçiyor deneyin arkadaşlar...kolay gelsin...