S8500 Telefonum Açılmıyor!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Hüseyin Eren

Üye
    Konu Sahibi
S8500 Telefonum Açılmıyor!!!
arkadaşlar telefonu bağladım download modeye aldım dosyaları falan yerleştirdim Download yaptım Error Bootloader Write falan yazdı artık telefon açılmıyor hatta Download Mode ye bile geçmiyor. acemi değilim daha önceden bir çok kere flashladım telefonu. Servise gitmek istemiyorum nasıl halledebilirim bu sorunu? şarja yada bilgisayara takınca bile tepki vermiyor.

semral777

Üye
bi bardak su iç telin üzerine sonra servise götür

illegend66

illegend66

Üye
ben de s8500'a bada 1.2 flashlamıştım yükledikten sonra sım kart takmak için kapattım sonra telefon açılmadı şarja bile tepki vermiyordu. 15 dakika uğraştım olmadı daha sonra bataryayı çıkardım bi 5 dakika bekledim takrar taktım telefon açıldı. şimdi herhangi bir sorun yok.

Hüseyin Eren

Üye
    Konu Sahibi
batarya olayını denedimde olmadı. başka ne olabilirki

Kirchhoff

Kirchhoff

Üye
Bir yerde yazıyordu ML ın en kritik zaman boot dosyasını yüklediği 1-2 sn lik anmış. Orayı geçtikten sonra ki her aşamada evde düzeltebilmek mümkünmüş. Sanırım servise götürmek zorunda kalacaksınız.

Hüseyin Eren

Üye
    Konu Sahibi
garanti dışı kalmamıştır dimi?

princepsp

Üye
burada kies sayesinde recovery moduyla kurtara biliyoruz foruma bakın

Hüseyin Eren

Üye
    Konu Sahibi
telefon hiçbirşeye tepki vermiyor şarja takınca bile bişey olmuyo.batarya yokmuş gibi

illegend66

illegend66

Üye
telefon tepki vermezse yapacak bişey yok servise götürmen lazım yazılımdan dolayı garanti dışı kalacağını zannetmiyorum

Hüseyin Eren

Üye
    Konu Sahibi
sonuçta samsungun hatasını düzeltmeye çalışıyoduk.

erem.qns

erem.qns

Üye
Bence garanti dışı kaldı..
Ben gecen gün hususi bu konu için samsungu aradım.
Telefonuma yazılım atıığım zaman garanti dışı kalırmı die.
Evet 3. şahıs olarak telefona müdahale ettiğiniz için garanti dşı kalıyor dediler :S

Hüseyin Eren

Üye
    Konu Sahibi
ya bi telefoncuya gittim 1 saate gelir alırsın dedi. 40 tlye hallederim dedi. servise gittim 10 günde gelir dedi. 1 saatte halledilcek bişeyse ne olabilir ya?

aydink_1903

aydink_1903

Üye
Yükleme sırasında Bootloader gitmiş, Jtag la boot atıyorlar sanırım her serviste olmayabilir. Tabii sonuncusu varsayım. Yazılım yüklemekten farklı bir işlem.

Kolay Gelsin

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
teli kapatın batarya 2 saatt çıkık kalsın sonra tmm şarj edin iz ekran açılmasa bile şarj olacaktır sonra teli usbeye defalarca ard arda usbye takıp çıkarın bios sıfırlanacaktır sonra download mode geçip atabilirsiniz denenmiştir çalışmaktadır.

Hüseyin Eren

Üye
    Konu Sahibi
tüh ya kesin çözüm mü? servise verdim bile boşamı beklicem şimdi :D en az 2 hafta gelmez dediler.

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
ksn özümdü snn boot mode kilitlenmişti o yüzden ama servistede içini çıkarıp minik telli bir sehpa üzerine oturtutp özel pinleri değdirerek yapıyolar bu işlemi

Hüseyin Eren

Üye
    Konu Sahibi
geri yollamaları sizce ne kadar sürer. sanırım bu uzun bir işlem değil

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
1 ay kadar sürer evet gerçekten bizede 1 hafta dediler 1 ayda ancak alabildik

Hüseyin Eren

Üye
    Konu Sahibi
biz istanbula 1 saat kadar bile uzaklıkta değiliz dedim belki hızlı gönderirler ama en az 1 ay beklicem gibime geliyor. verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
biz istanbula 1 saat kadar bile uzaklıkta değiliz dedim belki hızlı gönderirler ama en az 1 ay beklicem gibime geliyor. verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.

önemli değil bu arada wave 'e wave 2 sürümü tüklenebiliyo ve çok güzel çalışmakta