hadi yaf şimdi kurban benmi olacam
eh ne yapalım vatan millet sakarya deyip kurban edecem artık kendimi :d iyide ses hep giderse komple sil baştan uğraşmak da var yahu oofff oooffff deneme bir kii
---------- Eklendi @ 00:47:33 ---------- Yazıldı @ 00:00:23 ----------
ooooolllddduuuuuuuuu he he he yanlız o ayarlar genişleme de olmuyor benim favorim de oluyor favorim se ekolayzer ayarı rock efekt ayarı ise concert hall (konser salonu) zati XXLB2 de bile aynı olmuştu 1.2 ile arasındaki fark *#7092463*# burada birşey olmadı bende buradan *#197328640# devam ettim ve rakam değişikliğini görünüyor yazarken bile görebiliyorsun tek sorun o dikdörtgen yazma yerine 7-8 defe hızlı şekilde tıklamak lazım sonra cihazdaki ayarlı olan tuş takımı devreye giriyor veee deneyece olanlara benden 2 UYARI !!!
1. UYARI TUŞ TAKIMI ÇIKTIĞINDA MUTLAKA RAKAMLARA ÇEVİRİN AKSİ TAKDİRDE HARF YAZARSINIZ SONRA NE OLUR BİMEM VE 2. UYARI DİKDÖRTGEN YAZMA YERİNİ MUTLAKA TIKLAYIN (İLGİLİ SAYFADA ANLATILDIĞI GİBİ TEK FARK AÇILANA KADAR 7-8 DEFA HIZLI ŞEKİLDE TIKLAYIN)
AÇILMIYOR DİYE KESİNLİKLE RAKAMLARA DOKUNMAYIN YOKSA DECİBEL DEĞERİNİ TEK HANELİ RAKAM YAPARSINIZ ONDAN SONRA SES GİTTİ DEMEYİN sonra kabak bana patlamasın
bu arada ben dcibeli 90 yaptım sesi eccük bozdu pek tavsiye etmem en fazla 75 veya 80 yapın