o senin şarş aletindendir bilader benimki 2 gün rahat gidiyor kendine orjinal şarj aleti al kurtulMultiloader zamanla kasma yapıyor ve orjinale donmek zorunda kalıyorsun ben jj9 dan geri dondum cıhaz hala sorunlu sarj problemi kasma vs olustu sabah cektigim sarj ugrasırsam ogleye yoksa aksama zor dayanıyor

guncelleme yapan arkadaslar pc nin dilinimi degiştirip yaptı hepsi. kies 2.0mı hangisiyle guncelledi 1.5.3 mu

Multiloader zamanla kasma yapıyor ve orjinale donmek zorunda kalıyorsun ben jj9 dan geri dondum cıhaz hala sorunlu sarj problemi kasma vs olustu sabah cektigim sarj ugrasırsam ogleye yoksa aksama zor dayanıyor
Multiloader ile JJ9 yükledim ve 1-2 aydır kullanıyorm.Ne kasma ne de şarjla ilgili bir sorunum var.Herşey tıkırında ve 10 numara.
Şimdi de sorunu karşı tarafta mı arayacaksın ? Sorun belli ki sen de.Ya yüklerken bir hata yaptın ya da telefonun sorunlu.
Burada multiloader ile jj9 kullanan bir sürü Wave kullanıcısı var.Aynı işlemleri yapıp ben sorun yaşamayıp sen yaşıyorsan bil ki senin telefonundan veya senin hatalarından bunun başka bir açıklaması yok.
bu formda cok kisiden duydum zamanla kasma sarj sorunu oldugunu telefonun kasması islemciyi yormasından kaynaklanıyor oda sarj sorunu yasatıyor 3 aydan sonra baslar. bunca insan kiessi boşa beklemiyor 1.2 rom piyasada zibilken millet can cekişiyor kies guncelleme verecek diye
lisanslı windows ile kırık windows performans olarak yazılım destegi olarak bir olur diyosan haklısın
kırılmış windows kullananlar çok şikayetçi.O yüzden tüm Türkiye lisanslı windows kullanıyor di mikırılmış windows kullananlar çok şikayetçi.
Arkadaş,kelime oyunu yapıyosun.3 aydır kullanıyorm deseydim 4 aydan sonra başlar diyecektin.Milleti yanlış yönlendirmeyin.ML ile düzgün bir flashlama yapıp jj9 'u yükleyebiliyorsan,gayet de güzel bir 1.2'ye sahip oluyorsun.Bunu tartışmaya gerek yok.Oyun oynamazsam en az 2 gün gidiyor benim şarjım.
Neyse herkesin kendi kararı,siz kiesi beklemeye devam edin![]()
valla herkeste aynıderten müzdarip forumu okusan görürüsünSelam ben güncellemeyi yaptım ama samsungapps twitter ve facebook'a giremiyorumeski sürüme nasıl geçebilirim bi fikri olan yardım etsinn lütfennn
eski sürüme anca multiloader ile gecebilirsin yada servise verirsin baska yolu yok.Selam ben güncellemeyi yaptım ama samsungapps twitter ve facebook'a giremiyorumeski sürüme nasıl geçebilirim bi fikri olan yardım etsinn lütfennn
valla herkeste aynıderten müzdarip forumu okusan görürüsün
kies'e bağlanmayan bir telefonun yazılım sorunu nasıl çözülecek
samsungg ilk defa nefret ettim senden 
slm, son güncelleme kurbanlarından biri de ben oldum. son güncellemeyi yükledim aynı sorunları yaşadım resetledim ve telefon açılmadı. şehir dışında olduğumdan servise gitme gibi bir şansım yoktu ben de multi loader la bi versiyon yükledim ama hoşuma gitmedi ve garanti olayından da dolayı orjinale geri dönmek için internetten bulduğum yönergeleri izledim ve S8500XXJF1 sürümünü yükledim. registry patcher ı kullanmaya çalıştım ama kiesin son sürümü 2.0 da çalışmıyor. orjinale dönmek için şu an geçerli bir yöntem bilen varsa ve paylaşırsa çok sevinirim. günüm kabusa döndü.
Niye orjinalle uğraşıyosunuz ki.Multiloader ile çok güzel hem de sosyal hub premiumlu FW ler var.slm, son güncelleme kurbanlarından biri de ben oldum. son güncellemeyi yükledim aynı sorunları yaşadım resetledim ve telefon açılmadı. şehir dışında olduğumdan servise gitme gibi bir şansım yoktu ben de multi loader la bi versiyon yükledim ama hoşuma gitmedi ve garanti olayından da dolayı orjinale geri dönmek için internetten bulduğum yönergeleri izledim ve S8500XXJF1 sürümünü yükledim. registry patcher ı kullanmaya çalıştım ama kiesin son sürümü 2.0 da çalışmıyor. orjinale dönmek için şu an geçerli bir yöntem bilen varsa ve paylaşırsa çok sevinirim. günüm kabusa döndü.