S8500 Bada os 1.2 Sorunu Çözüldü

Sponsorlu Bağlantılar

dracula7

Üye
arkadaşlar telefonum:
wave-8500
bilgisayar:
xp
kies: 2.0 son sürüm galiba(turuncumsu arka planı var)
telefonu takıyorum.güncelleştirme buluyo.bada 1.0.2 jvjk1 mi böyle bişey yüklüymüş bende.jvka1 olacak diyo.tamam diyorum
1- güncelleştirme başalayacak.başlamadan telefonla kies bağlantısı kesildi diyo sağalt tarafta.
2- güncelleştirme başlayacak.yine başlamadan.model bilgisine ulaşılamıyor diyo.
bu iki durumdan biri oluyo her seferinde.
baya uzman arkadaşlar var sitede yardım ederseniz sevinirim.şimdiden teşekkürler

sinomix

Üye
arkadaşlar bir arkadaşım samsung wave s8500 telefonu yeni aldı sürümü S8500JVJF4/S8500OJVJF3 güncelleme yapmaya çalışıyorum bu aygıt güncelleştirilemez diyor neyapmam gerek flash felan hicbirsey yapmadım güncelleme dahi yapmadım telefon 2 haftalık lütfen yardım edin

qdot

Üye
Merhaba Ganstera
Madem yakının Samsung servisinde çalışıyor ve oradan FW alabiliyorsun. O halde herhangi bir Türkiye FW nin olanını alsan da upload etsen inan çok hayırlı bir iş yaparsın. Eğer bir Türkiye FW olursa, bir çok şikayet kendiliğinden hallolacaktır. Çünkü mevcut Türkiye FW leri olmadığından bizler hep avrupa FW leri üzerine yama yapıyoruz tabiri caizse. Bu durumda zamanla bazı anormallikler olabiliyor telefonlarda. Onun için, 1.0 veya 1.02 olması hiç önemli değil, önemli olan bir Türkiye FW nin olması. Daha sonra bunu mevcut JVKA1 ile update ederiz.
Dediğim gibi bunu yaparsan çok hayırlı bir iş yapmış olursun.
Kolay gelsin.

--------------- Ekleme ---------------

Ganstera az önceki mesajımda FUL-L yazılarını sistem silmiş. Onun için aynı mesajı yeniden yazıyorum.

Merhaba Ganstera
Madem yakının Samsung servisinde çalışıyor ve oradan FW alabiliyorsun. O halde herhangi bir Türkiye FW nin FUL-L olanını alsan da upload etsen inan çok hayırlı bir iş yaparsın. Eğer FUL-L bir Türkiye FW olursa, bir çok şikayet kendiliğinden hallolacaktır. Çünkü mevcut Türkiye FW leri FUL-L olmadığından bizler hep avrupa FW leri üzerine yama yapıyoruz tabiri caizse. Bu durumda zamanla bazı anormallikler olabiliyor telefonlarda. Onun için, 1.0 veya 1.02 olması hiç önemli değil, önemli olan bir Türkiye FW nin FUL-L olması. Daha sonra bunu mevcut JVKA1 ile update ederiz.
Dediğim gibi bunu yaparsan çok hayırlı bir iş yapmış olursun.
Kolay gelsin.

byturkman

Üye
Ben bu işlemi yapan arkadaslara soruyorum.İ*m*i den işlem görmüs telefonlarda sıkıntı oluyormu.Yani eski i*m*i ye dönüyormu telefon.Şimdiden teşekkürler.

StriqeR

StriqeR

Üye
Ne yapsam Hala Kies Telefonumu görmüyor...:\​

otokap

Üye
win 7 kullanıyorum ve bendede kies telefonu görmüyordu son yazılımdan sonra(1.2) çözüm :bilgisayarım'a sağ tıkla aygıt yöneticisi tıkla taşınabilir aygıtları tıkla Samsung wave (GT-S 8500 üstünde sağ tıkla kaldır'a tıkla telefonu USB bağla ve işlem tamam :) evet aynen bu şekilde yaptım oldu :D

Teşekkürler dostum

yusufgungor

Üye
bu cihaza HAREKETLİ DUVARKAĞIDI YAPABİLİYORMUYUZZ

swordsword

Üye
Arkadaşlar bugün saat 22.00 itibariyle telefonu kies üzerinden sorunsuz şekilde hiç bir ekstra şey yapmadan 30 dk içinde 1.2 ye yükselttim.Nasıl yaptığıma gelince ;önce kies 2.0 açtım güncelleme var dedi bende yükledim.Sürüm 2.0.0.11032_12 oldu.yaklaşık 5 dk sürdü sonra,gt-s8500 güncellemesi var uyarısı geldi ben telefonun bağlantısını kestim ,sim kartı ve hafıza kartını çıkardım sonra tekrar bağladım ,bu arada telefon şarjlı idi.Sonra yaklaşık 30 dk süren güncelleme sonun da telefonum şuanda bada1.2 jvkc1 sürümüne geçti şuanda herşey stabil gözüküyor...(Bilgisayarımda xp yüklü ve kablolu bağlantı kullanıyorum TTNET)

Üst Alt