S8500 Bada os 1.2 Sorunu Çözüldü

Sponsorlu Bağlantılar

fthtsdmr

fthtsdmr

Üye
Ml ile JVKA1 sürümünü yükledikten sonra telefon şarjının daha çabuk bittini hissediyorum.Dİğer ml ile yükleme yapan arkadaşlar sizde durum nasıl?

cansuz

Üye
arkadaşlar en fazla 10 yada 15 gün içinde 1.2 sürümü çıkacakmış bugün samsungla görüştüm az daha sabır

dla11

Üye
arkadaşlar en fazla 10 yada 15 gün içinde 1.2 sürümü çıkacakmış bugün samsungla görüştüm az daha sabır
1.2 çıkalı 1 hafta oldu kardeş.
zaaaaa:ehe:ehe
gülmekten yere yığıldım.

szeer

Üye
beyler güncellemeden sonra kies telefonu görmüyor. bunun kısa bir çözümü yokmu. tüm usb girişlerini denedim.
birde şuan kiesde olan fw düzeltildi mi:hmmm

win 7 kullanıyorsan çözümünü ben anlatayım telf.kies modunda kies kapalıyken bilg bağla sonra bilgisayarıma sağ tıkla özelliklere gel açılan sayfada sol tarafdan aygıt yöneticisini bul tıkla taşınanibilir aygılardan wave'yi kaldır sonra usb'yi telf çıkar kiesi aç telf.bilg tekrar bağla sorun çözülür dediğim gibi bu win 7 için kesin bir çözüm diyebilirim :yuru

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar bende son üretici yazılımı jvjk1 yazıyor.bu hangi sürüm oluyo?

bada 1.0.2 arkadaşım dünde aynı şeyi sordun yine cevap verim :nono:

isteyen orjinal roma dönüp tekrar yükleyebilir. aynı şey

galiba bu konuda haklısın kiesten yükleyenlerin sarjı 1 hafta gidecek değil ya :evet: senin yöntemden bir farkı yoktur bencede.

kkursun13

Üye
sorun olanca hızıyla devam ediyor kies bağlantıyı kesiyor sürekli yani düzeldiği felan yok :(

szeer

Üye
[sıze="4"]sorun olanca hızıyla devam ediyor kies bağlantıyı kesiyor sürekli yani düzeldiği felan yok :([/sıze]

bilgisayarın dilini değiştir ben hatalı sürümü öyle yüklemiştim o zamam yüklüyor. Hee değiştirdiysen bilmiyorum başka yolunu.

kkursun13

Üye
onuda yaptım şimdide güncellemeyi bile görmüyor canım kies illa illegal yolları deneyecez :off:

iceman007

Üye
there's a problem/bug in the Turkish software of Kies that causes connection shut downs. They're aware of the problem and trying to fix it.

yani şu an oluşan problem bada'dan dolayı değil kies'tan dolayı..
yüklemeyi başaranlar şu an sorunsuzca kullanabiliyor. ama türkçe ayarlarla şu an için sürüm güncelleme yapılamıyor. keşke kies 1.5.3'e güncellemeyi açsalar sorun halledilene kadar

szeer

Üye
onuda yaptım şimdide güncellemeyi bile görmüyor canım kies illa illegal yolları deneyecez :off:

bende ml üzerine kurdum pek bir sorun yaşamadım bilmiyorum ben bir fark yoktur diye düşünüyorum sen bilirsin 1.2de en çok Swype olayını sevdim alışınca iyi oluyor bazen doğru kelime çıkmasada kiesi tekrar kur olmazsa ml üstüne kur..

TozteL

Üye
win 7 kullanıyorsan çözümünü ben anlatayım telf.kies modunda kies kapalıyken bilg bağla sonra bilgisayarıma sağ tıkla özelliklere gel açılan sayfada sol tarafdan aygıt yöneticisini bul tıkla taşınanibilir aygılardan wave'yi kaldır sonra usb'yi telf çıkar kiesi aç telf.bilg tekrar bağla sorun çözülür dediğim gibi bu win 7 için kesin bir çözüm diyebilirim :yuru

bada 1.0.2 arkadaşım dünde aynı şeyi sordun yine cevap verim :nono:

galiba bu konuda haklısın kiesten yükleyenlerin sarjı 1 hafta gidecek değil ya :evet: senin yöntemden bir farkı yoktur bencede.

iyide arkadaşım benim telde 1.0 yazıyo :hmmm:hmmm

anaconda006

Üye

kuaskuas26

Üye
arkadaslar bende genstara arkadasin ded'[' tal'matlarla ML 'le JVKA1 e y]kselttim sorun yok bu aksam pc dilini degistirdim ABD yaptim kiese bagladim yeni guncelleme var dedi yukle dedim simdi indiriyor % 25 te b't'nce bilgi veririm

ewet arkadaslar birkac hatadan sonra ml ile yukledigim 1.2 JVKA1 versiyonunu kies uzerinden jvkc1 versiyonuna yukselttim.sorun yok iyi geceler

TozteL

Üye
benim telefon goctu gitti:off: guncellemiyo bi yardim edin lutfen.......

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
arkadaslar bende genstara arkadasin ded'[' tal'matlarla ML 'le JVKA1 e y]kselttim sorun yok bu aksam pc dilini degistirdim ABD yaptim kiese bagladim yeni guncelleme var dedi yukle dedim simdi indiriyor % 25 te b't'nce bilgi veririm

ewet arkadaslar birkac hatadan sonra ml ile yukledigim 1.2 JVKA1 versiyonunu kies uzerinden jvkc1 versiyonuna yukselttim.sorun yok iyi geceler

bada 1.2 jvka1 sürümüne sorunsuzca yükledim ama pc dilini denetim masasından biçim ispanyolca(ABD)
konum ABD ve ekran altındaki simgeyi eng yapmama rağmen jvkc1 e geçemedim sen nasıl geçtin bu sürüme biraz daha açıklayabilir misin

xxjid sürümünden jvka1 sürümüne geçtm garanti widgeti çıkmadı

Arkadaşlar burda paylaşılan yöntemle sorunsuzca jvka1 yükledim ama kamerayı açtığımda ayarlarda lcd açık hava konumunun çalışmadığını gördüm sizde de aynı sorun var mı

adaana

Üye
resimi inceleyip bana ne soyleyebilirsiniz hala 1.0 dayim ben

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
ARKADAŞLAR BUNUN İÇİN KONU AÇMAK İSTEMEDİM AMA DİKKATİMİ ÇEKTİ !!!!

Telefonumun yazılımını jh1 den xxjıd ve daha sonra jvka1 sürümüne yükselttiğimde
--Telefonumda söylendiği hızlanmanın aksine anlık kasılmalar
--Kamerayı açtığımda kamera ayarlarında lcd açık hava görünürlüğü seçeneğini aktif etmeme rağmen çalışmadığı
--SHP özelliğinin çalışmadığı

bu sebeplerden jl2 sürümünü aydın hocanın düzenlediği şekilde yükledim şuan telefonumun maşallahı var :oke:

yesilbeyaz24

Üye
merhaba arkadaşlar
pc nin bölgesel ayarlarını değiştirerek bende güncelleme yapmayı başardım 1.2 xxjl2 yüklü bir kaç gündür kullanıyorum herhangi bi problem yaşamadım.sadece spoof yapamadım bunun sebebi nedir bileniniz varmı bada 1.2 jvka1 sürümünümü yüklemek gerekiyo üstüne ?

alivelik

Üye
dosya görüntüleme yazılımı picsel file viewerla dosyaları açtığımda ekran beyaz hale geliyor. küçültme büyütme işlemi yaptıktan sonra düzeliyor. sizde de var mı sorun?

burada anlatıldığı gibi jvka yüklü telefonumda.

dogruinsangezgi

Üye
arkadaşlar 1 hafta önce Almanyadan wave sorunu geldi kullanılmış.kies de bağlantı çıkardı 1.0.2 sürümü vardı.ben ml jıd ve jl2 yi yüledim configr ettim ekran 8 sayfa idi şimdi 3 oldu normalmi bu jka1 yüklemek istiyorum ama hiç bir yerden bulamadım bu hali ile kiesten güncelleme yapamadım bu sürüm güncellenemez diyor dili abd yaptım yine olmadı jka1 yüklenmediği için mi oldu bilmiyorum yardım lütfen

arkadaşlar 1 hafta önce Almanyadan wave geldi kullanılmış.kies de bağlantı sorunu çıkardı 1.0.2 sürümü vardı.ben ml den jıd ve jl2 yi yüledim configr ettim ekran 8 sayfa idi şimdi 3 oldu normalmi bu birde jka1 yüklemek istiyorum ama hiç bir yerden bulamadım bu hali ile kiesten güncelleme yapamadım bu sürüm güncellenemez diyor dili abd yaptım yine olmadı jka1 yüklenmediği için mi oldu bilmiyorum yardım lütfen

sadeceprogram

Üye
S8500 Orjinal Türkiye Bada 1.2.rar neydi bunun ??

Ya arkadaşım ne diye konuyu silersinizki şifresi lazım oldu yazsın birisi ACİL !!!!!

Üst Alt