1.2 çıkalı 1 hafta oldu kardeş.arkadaşlar en fazla 10 yada 15 gün içinde 1.2 sürümü çıkacakmış bugün samsungla görüştüm az daha sabır

beyler güncellemeden sonra kies telefonu görmüyor. bunun kısa bir çözümü yokmu. tüm usb girişlerini denedim.
birde şuan kiesde olan fw düzeltildi mi![]()

arkadaşlar bende son üretici yazılımı jvjk1 yazıyor.bu hangi sürüm oluyo?

isteyen orjinal roma dönüp tekrar yükleyebilir. aynı şey
senin yöntemden bir farkı yoktur bencede.[sıze="4"]sorun olanca hızıyla devam ediyor kies bağlantıyı kesiyor sürekli yani düzeldiği felan yok[/sıze]
onuda yaptım şimdide güncellemeyi bile görmüyor canım kies illa illegal yolları deneyecez![]()
win 7 kullanıyorsan çözümünü ben anlatayım telf.kies modunda kies kapalıyken bilg bağla sonra bilgisayarıma sağ tıkla özelliklere gel açılan sayfada sol tarafdan aygıt yöneticisini bul tıkla taşınanibilir aygılardan wave'yi kaldır sonra usb'yi telf çıkar kiesi aç telf.bilg tekrar bağla sorun çözülür dediğim gibi bu win 7 için kesin bir çözüm diyebilirim
--------------- Ekleme ---------------
bada 1.0.2 arkadaşım dünde aynı şeyi sordun yine cevap verim
galiba bu konuda haklısın kiesten yükleyenlerin sarjı 1 hafta gidecek değil yasenin yöntemden bir farkı yoktur bencede.

arkadaşlar en fazla 10 yada 15 gün içinde 1.2 sürümü çıkacakmış bugün samsungla görüştüm az daha sabır

arkadaslar bende genstara arkadasin ded'[' tal'matlarla ML 'le JVKA1 e y]kselttim sorun yok bu aksam pc dilini degistirdim ABD yaptim kiese bagladim yeni guncelleme var dedi yukle dedim simdi indiriyor % 25 te b't'nce bilgi veririm
ewet arkadaslar birkac hatadan sonra ml ile yukledigim 1.2 JVKA1 versiyonunu kies uzerinden jvkc1 versiyonuna yukselttim.sorun yok iyi geceler