sevgili arkadaşım emeğine sağlık bir soru da ben sormak istiyorum benim aldığım ücretli uygulama baya bi fazla önceden telefondan silince bir sene içinde önceden aldığım uygulamaları tekrar ücretsiz yükleyebiliyordum şimdi o uygulamaları yükleyebilecekmiyim yoksa yine paralı mı almak zorundayım?
Çok çok dandik temalar bile 2.40 tlden aşağı değilse ben spoof yaparım
1.2 JJ9'da oluyor bu arada.Deneyip sonucunu mesaj falan atabilirsen bana sevinirim.
yğkliyebiliyosun indirdiklerimlde gözükür stordan da gözükür bende sabahtandır o suruyu sora sora arkadaşların başını şirşirdim keşke forum bi gözden geçriseydin
sevgili arkadaşım emeğine sağlık bir soru da ben sormak istiyorum benim aldığım ücretli uygulama baya bi fazla önceden telefondan silince bir sene içinde önceden aldığım uygulamaları tekrar ücretsiz yükleyebiliyordum şimdi o uygulamaları yükleyebilecekmiyim yoksa yine paralı mı almak zorundayım?
yanıtın için şimdiden teşekkürler
evet bu çok önemli bende merak ettim şimdi bunu...
Yani işin özü samsung bu güncellemeyi Multiloader ile telefonuna 1.2 sürümünü atanlar için çıkarttı.Bizde hala mal gibi kiese 1.2 gelcek diye bekliyoruz.Kuruyorum bende çok teşekkürler.