szeer
Üye
krdeş ilk sürüme dönme yöntemleri var bildiğim kadarıyla yokmuki ??
arkadaşlar burdaki yyönergeleri izleyerek gerekli işlemleri yaptım ve JVKA1 e geçtim herşey yolunda bu millet ne soru sorup duruyor admı kafasını şişiror diyecektimki bendede bi sorunoldukies telefonu görmüyor ne bluetooth'la nede kabloya ne olcak şimdi ne yapayım?
kies modunda bilg bağlan kies kapalıyken win 7 kullanıyorsan bilgisayarıma sağa tıkla özellikler de aygıt yöneticisine gir taşınabilir aygıtlardan samsung waveyi kaldır. sonra telf çıkar kiesi aç telf tekrar tak sorun ortadan kalkar ben böyle hallettim. Bu arada jvka1'i o yönergeleri kullanarak herkes yükledi. Ama samsung kiesten bu eksik sürümü çekti ve kiese bağlandığında kies sana illegal sürüm muamelesi yapacak şimdi bizi sıkıntıya sokan o yoksa şuan telf eskisinden daha seri ve stabil win 7 için bunları yap büyük bir ihtimal bağlanırsın. bu sürüm güncellenemez uyarısı alınca samsung'a bir e-postada sen at bizi mağdur edecek bir güncelleme yayınlamaya kalkmasınlar
ben kiesi kaldırdım tekrar kurdum o zaman gözüktü orda cıkmıyorsa telefondan appse girip yükleyebilirsin.
valla ellerine sağlık yükledim orjinal bir 1.2 oldu kieste görüyo son üretici yazılımıda diyo daha ne istiyimellerine emeğine sağlık
1 ay bekleriz şimdi yeni yazılım çıkcak diye
tabiki ilk önce 1.0.2 ye gececeksiniz , daha sonra bada 1.2 versiyonuna yükseltebiceksiniz bn öle biliorum..
jvka1'i kiesten ilk yükledğimde denedim ama bir türlü orijinal olmadı kies hep bu sürüm güncellenemez dedi ondan korkuyorum beklemek lazım belki jvka1 tekrar legal görünür yoksa samsungun başına bela olacağım mail atıyorum cevap yok jvka1 kieste son sürüm uyarısı verirkenki hali ile güncellenmez halini gösteren fotoğraflar attım belki dank eder.
kies ka1 i niye kaldirdi bilgisi olan varmi bada2 geliyor desem suan icin imkansiz yada guncelleme sorununu cozuyor olabilir yada direk guncelleme yaptilar makinalar sorun ciktigi icin servise gitti o yuzden
arkadaşlar burdaki yyönergeleri izleyerek gerekli işlemleri yaptım ve JVKA1 e geçtim herşey yolunda bu millet ne soru sorup duruyor admı kafasını şişiror diyecektimki bendede bi sorunoldukies telefonu görmüyor ne bluetooth'la nede kabloya ne olcak şimdi ne yapayım?
arkadaşlar galiba bu ki,es bize fena kazık attı gelki bundan önceki sürüme dön orjinale türkiye 1.0.2 ye dönelim mi ve nasıl dönelim yada bekliyelimmi
ya aslında bi sorun yok da bu kies bu sürüm güncellenemez diyor ya o adamın kafasını bozuyor o yüzdenOrijinal JVKA1 kullanıyorsunuz neden bir alt sürüme dönmek isteyesiniz ki?
ya aslında bi sorun yok da bu kies bu sürüm güncellenemez diyor ya o adamın kafasını bozuyor o yüzden
hocam kızmaaa yaa tamam bizde beklerizzArkadaşım bu sorun bile değil kafanızı neden bozsun açıkladık işte Samsung güncellemeyi geri çektiği için öyle diyor şuan kiese göre öyle bir güncelleme yok türkiyede. Tekrar verilince ilk haline dönecek. Ne kadar uzatıyorsunuz ya.
jvka1 guncellemesi şu anda kiste görünüyor.hocam kızmaaa yaa tamam bizde beklerizz
jvka1 guncellemesi şu anda kiste görünüyor.
göründüğüne göre sorun çözüldü heralde.jvka1 guncellemesi şu anda kiste görünüyor.
ben deneyeceğim bakalım sorunu düzeltmişlermi (uygulama restart sorunu flan)Güncelleme başlangıcında bağlantı yine kopuyor. Böyle olunca sorunların devam ettiğini varsayıp güncellemeye çalışmadım.
Güncellemeyi yüklemeye gönüllü (sorun çıkarsa multiloader kullanıp format atma konusunda çekincesi olmayan) arkadaşlar deneyip bilgilendirirse mutlu oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?