S60v5'ten Androide geçiyorum telefon yardımı lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

alemko06

alemko06

Üye
    Konu Sahibi
S60v5'ten Androide geçiyorum telefon yardımı lütfen
Arkadaşlar şimdilik c5-03 kullanıyorum ama artık androide geçmek istiyorum aklımda 3 telefon var samsung galaxy I9000 S, S2 veya S3 Mini ikinci el almayı düşünüyorum telefonculardan Şimdi almak istersem I9000 alabilirim hemen ama s2 veya s3 mini için beklemem gerek malum öğrenci adam para zor bulunuyor, sizce ne yapmalıyım ? Hemen alayım mı yoksa bekleyip s2 veya s3 mini mi almalı ? Cevaplar için teşekkürler iyi forumlar..

HAM ZA

HAM ZA

Üye
neden 2.el alasın? sıfır al telefonculara güvenme

• Beğen
Tepkiler: alemko06
alemko06

alemko06

Üye
    Konu Sahibi
Öğrenci adamım dedim usta kendi biriktirdiklerimle telefonumu satıp ekleyerek anca aile telefon konusunda bıktı benden almıyor malesef..

enterneoll

enterneoll

Üye
s3 mini al 2. el olursada garantisi filen olsun ve telefonu alırken iyice kontrol et sorun olmaz

• Beğen
Dampierre

Dampierre

Üye
S2 s3 mini den cok daha iyi

• Beğen
alemko06

alemko06

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi benimde aklımda S2 var ama biraz beklemem gerek almam için

Peki S1 nasıl alsam S2'nin yerini tutmaz heralde

• Beğen
Tepkiler: HAM ZA
HAM ZA

HAM ZA

Üye
Öğrenci adamım dedim usta kendi biriktirdiklerimle telefonumu satıp ekleyerek anca aile telefon konusunda bıktı benden almıyor malesef..
biraz çalış? ne biliyim işe gir telefoncular alırken öldü fiyatına alıyor malesef :(

- - - Eklendi - - -

s2 bulursan temizinden al bence s3 mini s2 ile pek kıyaslanamaz onda olan ötekinde yok :oke: :)

alemko06

alemko06

Üye
    Konu Sahibi
biraz çalış? ne biliyim işe gir telefoncular alırken öldü fiyatına alıyor malesef :(

- - - Eklendi - - -

s2 bulursan temizinden al bence s3 mini s2 ile pek kıyaslanamaz onda olan ötekinde yok :oke: :)

Hocam şimdi S2 istiyorum aslında İkinci el almaya kalksam telefoncularda 700 civarı veya sahibinden gittigidiyor gibi sitelerde 500-600 civarı ikinci el alabilirim para biriktirirsem ama sıfır almaya kalsam teknosa gibi yerlerde 900 lira net o da çok pahalıya çıkıyor benim açımdan

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Atrix al çift cekirdek 1ghz tegra2 islemci 1gb ram 4'' ekran. Fiyatida 550tl 16gb kendi hafizasi 32 gb sd destegi var

- - - Eklendi - - -

Ayrica otg portuyla beraber veriyolar media marktan 2yıl garantili aldım

- - - Eklendi - - -

http://www.maxicep.com/motorola/motorola-atrix-kullanicilari-kulubu-matrixciler-773693.html

Burada ozellikleri yaziyo

• Beğen
JosephLion

JosephLion

Üye
kardeş biraz bekle general mobile discovery al fiyati simdi 600 tl google amcaya sor hoşuna gidecektir 4 çekirdekli 1 gb ramli flan

• Beğen
custave

custave

Üye
s2 hala giderrr

• Beğen
abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
yazdığın cihazlar arasında s2 tercihim olur benim. s2 2011 yılının amirali ve hala gideri var s3 mini s2den yeni ama ara model. s2 temizi bulursan güzel olur bence.

• Beğen
k4vel

k4vel

Üye
Beyler bi arastirma yaptim eger dogruysa s1 s2 den daha iyi s1 sadece goruntu olrak kotu

Karsilastirma yaptim

enterneoll

enterneoll

Üye
Beyler bi arastirma yaptim eger dogruysa s1 s2 den daha iyi s1 sadece goruntu olrak kotu

o değilde ben 3310 ile iphone 5 karşılaştırdım 3310 daha iyi sadece görüntü olarak kötü

Lohengram

Lohengram

Üye
LG L9 - LG Optimus 4X - S3 Mini - Atrix şuan piyasadaki en çok gideri olan telefonlar bu üçü arasından seç bence :oke:

• Beğen
Dampierre

Dampierre

Üye

Birde sana haklı yere laf atan adama konuyu çöp ettin demişsin. Araştırma yapmayı bilmiyorsun, bu apaçık. Galaxy S te web tarayıcı bile kasıyor, kaldı ki günümüz oyunlarının oyunlarını kasmadan oynatacak. Ekranı Pentile, ram 512. Kamera 5mp flaşsız. Kullanıcıları yanlış yönlendirmeyelim lütfen.

enterneoll

enterneoll

Üye
Cop ettin konuyu birader git biras arastir samsungun kendi acikladigi ozelliklerle s1 daha iyi gozukuyo

hayır benim açıklamayı zaten apple yaptı sen ne diyosun ? saçmalığa bak adamlar yeni tel çıkarıcak sonra kendini kötülüyecek biz çıkardık ama almayın öylesine yaptık biz telefonu

• Beğen
Tepkiler: IrResistible
k4vel

k4vel

Üye

hayır benim açıklamayı zaten apple yaptı sen ne diyosun ? saçmalığa bak adamlar yeni tel çıkarıcak sonra kendini kötülüyecek biz çıkardık ama almayın öylesine yaptık biz telefonu

Git karsilastir

Üst Alt