s60v5 Teli Wifisi ile Araba mp3 ü Yapma

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sertacusta

sertacusta

Üye
    Konu Sahibi
s60v5 Teli Wifisi ile Araba mp3 ü Yapma
Başlıkta okudugunuz gibi teli arabaların çakmaklıgına takılan mp3ler gibi nasıl yaparım?????

15baba

15baba

Üye
Onun için usb-arabanın çakmak yeri dönüştürücüler var. Ama türkiyede bulunurmu bilmiyorum. Ama araban yeni modellerdense direk telefondan blu ile bağlama imkanın var. Ben bir defa bi akrabamın arabasında yaptım lag yapıyo pek zevk almassın.

23palulu23

23palulu23

Üye
n8 deki radyo verici özelliğini işte bu yüzden seviyorum ...

maxIm4

maxIm4

Üye
aux girişi olan arabalar da olur, yoksada uyumlu teyp alınabilir

sertacusta

sertacusta

Üye
    Konu Sahibi
Onun için usb-arabanın çakmak yeri dönüştürücüler var. Ama türkiyede bulunurmu bilmiyorum. Ama araban yeni modellerdense direk telefondan blu ile bağlama imkanın var. Ben bir defa bi akrabamın arabasında yaptım lag yapıyo pek zevk almassın.

benim demek istedigim telin wifisini sinyal yayıcı olarak kullanmak su arabaların çakmaklıgına takılan mp3 çalarlar gibi sinyalle çalışan

15baba

15baba

Üye
benim demek istedigim telin wifisini sinyal yayıcı olarak kullanmak su arabaların çakmaklıgına takılan mp3 çalarlar gibi sinyalle çalışan

O özellik bunlarda yok. Yeni telefonlarda var.

_RYUK_

_RYUK_

Üye
wifi ile radyo yayımı yapamazsın.radyo yayyını yapabilmen için telefonunda transmitterin olması gerekir.transmitter yazılım degil donanımdır yani yüklenmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt