MP3 Toolkit ne işe yarar ve nasıl kullanılır?

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
MP3 Toolkit ne işe yarar ve nasıl kullanılır?
MP3 Toolkit isimli profesyonel müzik düzenleme programıyla birlikte dilediğiniz gibi MP3 kesme, MP3 dönüştürücü, MP3 etiket düzenlenme ve MP3'ü CD'ye yazma işlemlerini gerçekleştirebileceksiniz. MP3 Toolkit tüm bu işlemleri ücretsiz ve profesyonel olarak gerçekleştirmeyi başaracakken, muhteşem bir performans sunacak.

MP3 Toolkit programı içeriği:
  • MP3 Converter – MP3 Dönüştürme
  • CD to MP3 Ripper – MP3 CD’si Yazdırma
  • MP3 Tag Editor – MP3 Etiket Editörü
  • MP3 Merger – MP3 Birleştirme
  • MP3 Cutter – MP3 Kesme
  • MP3 Recorder- MP3 Kaydetme
MP3 Converter – MP3 Dönüştürme:
Üst kısımdan Add butonuna tıklayarak MP3 dosyasını ekleyin. Add Folder seçeneğinden klasörden MP3 dosyasını da ekleyebilirsiniz. Dosyamızı ekledikten sonra Output Format seçeneğinden ise dönüştürmek istediğiniz formatı seçin.

Output Folder kısmı dönüştürdüğünüz MP3 dosyalarının kaydedildiği yerdir. Browse butonuna tıklayarak istediğiniz yeri seçebilirsiniz. Artık seçenekleri belirlediyseniz Start Converting Now mavi butona tıklayarak Mp3 dosyanızı dönüştürebilirsiniz. MP3 dosyalarınız bu kadar kolay bir şekilde dönüştürebilirsiniz.

CD to MP3 Ripper – MP3 CD’si Yazdırma:
MP3 formatındaki dosyalarınızı CD ye yazdırma aracı. MP3 CD si hazırlamak için, bilgisayara bir CD takın ve yazdırmak istediğiniz MP3 dosyalarını ekleyin. MP3 yazdırma programı görevini yapar.

MP3 Tag Editor – MP3 Etiket Editörü:
Bu araç toplu olarak MP3 etiketlerini düzenler. Sadece bir MP3 dosyası ekleyebilir ve sağ alt karede etiket bilgilerini değiştirebilirsiniz. Başlık, sanatçı, albüm vs düzenlemelerini yapabilirsiniz.

Etiket düzenlemelerini yaptıktan sonra Write Tags butonuna tıklayarak düzenlemelerinizi kaydedebilirsiniz.

MP3 Merger – MP3 Birleştirme:
Adından da anlaşılacağı gibi, MP3 birleşme tüm belirtilen Mp3 dosyalarını girmeden önce birleştirme ayarları yapılandırmanızı sağlar.

MP3 Cutter – MP3 Kesme:
Hiç bir program da bulamayacağınız mükemmel bir özellik sunuyor. MP3 Cutter butonuna tıkladığınız zaman aşağıdaki ekranı göreceksiniz. MP3 kesme işleminin yapılacağını adım adım göstermiş.

File seçeneğine tıklayarak kesmek istediğiniz MP3 dosyasını ekleyin. Aşağıdaki Play butonuna tıklayarak müziği dinleyin. Kesme işlemine nereden başlayacaksınız “ [ “ işaretine tıklayın ve kesme işleminin nerede biteceğini belirlemek için ” ] “ seçeneğine tıklayın. Kestiğiniz MP3 dosyasını kaydetmek için Save butonuna tıklayın.

MP3 Recorder- MP3 Kaydetme:
MP3 Recorder MP3 formatında ses çıkış kayıtı ve kaydetmenizi sağlar. Burada, kullanıcı arayüzünün sol alt kısmında çıkış yolunu ayarlamak ve kayıt işlemi başlamadan önce Sample Rate, Bit Rate, vb değiştirebilirsiniz.
 


Üst Alt