S60v5 te orjinal Facebooka girme (Masaüstü Sitesi)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mfdrn

mfdrn

Üye
    Konu Sahibi
S60v5 te orjinal Facebooka girme (Masaüstü Sitesi)
İlk olarak touch.facebook.com adresine girip ordan sol üstteki 3 tane çizgili olan yere tıklayıp çıkan şeylerden en altına gelip Masaüstü Sitesine Tıklayın. Oluyor Ben yaptığımda Pcdeki gibi açıldı sohbet sonra Hafıza Yetersiz uyarısı geldi kapandı. Deneyin Çok güzel Her şeyi tam Görüyorsunuz Bir sorunu var oda sohbet

anılbaran

anılbaran

Üye
bunu 3 hafta önce burdan bir arkadşaa yazmıştım bilmeyen yoktur herhalde ama :tşk: yine de :D

mfdrn

mfdrn

Üye
    Konu Sahibi
Özür O zaman :hmmm Kilit Lütfen

anılbaran

anılbaran

Üye
yok kardeşim kilitlemey gerek yok yine de bilmeyen arkadaşlarmız olabilir emegin için :tşk: :)

Joker.

Joker.

Üye
Kilitlemeyin Yararlı Bence

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
ben size daha kolay bi yol söyleyeyim

www.facebook.com /home.php

adresine gidin masaüstü olarak girecektir zaten araya boşluk koydum koymasaydım direk link olarak atacak ti mesajı

outofdark

outofdark

Üye
İlk olarak touch.facebook.com adresine girip ordan sol üstteki 3 tane çizgili olan yere tıklayıp çıkan şeylerden en altına gelip Masaüstü Sitesine Tıklayın. Oluyor Ben yaptığımda Pcdeki gibi açıldı sohbet sonra Hafıza Yetersiz uyarısı geldi kapandı. Deneyin Çok güzel Her şeyi tam Görüyorsunuz Bir sorunu var oda sohbet

Teşekkürler çok yararlı oldu ayrıca sohbet için nimbuzz diye bi uygulama var o gayet yeterli

Black-killing

Black-killing

Üye
Facebookta profilinize girip yukarıda yazan m.facebook. yazan yerden m harfini silip www. Eklersenizde girebilirsiniz

sarı bordo

Üye
telefonu aldıgım gun denemiştim süper ama hemen hafıza az dıyo sebebi ne acaba hafızamda war ama

Black-killing

Black-killing

Üye
Ram düşük ondandır

maximert353

Üye
ben böyle bi site olduğunu bile bilmiyodum çok yararlı oldu sağol :)):tşk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt