S60v3 ile ilgili sorular buraya!FORUMDAN BİLMEYEN SORUYOR BİLEN ANLATIYOR!

cıdalı

Üye
Evet arkdaşlar herkes sorularını başlık altında yazsın, bilen arkadaşlar veya ben buradan cevaplıyoruz. Katılım Bekliyorum lütfen sorununuz varsa çekinmeyin

Arkadaşım n73 için wifi gôrdüm acaba wifi li telefonlardaki gibi ağ ùzerinden netemi giriyor

telefonum n86 8mp telefonun kendi tarayıcısından facebook google filan girebiliyorum ama vodafone live dan tv izlemek istiyorum fakat girmek için tıkladigimda tarayıcıdan çıkıyor yardımcı olursanız çok sevineceğim bazı sitelerde böyle yapıyor bazılarına sorunsuz giriyor bi çözüm yolu var mi dir acaba

tmrhn33

Üye
6730 c kullanıyorum, telefonu açınca direk donuyor zorla menüye girip gezebiliyorum arasıra düzeliyor bu durum bişe yokmuş gibi kullanabiliyorum 10 dk sonra tekrar aynı donmaya başlıyor rehbere basıyorum 6-7 saniyede donarak açılıyor. mesaj yazıyorum zorla yazılıyor. ama dediğim gibi arasıra donmadan 5-10 dkkullanabiliyorum.Fabrika ayarlarına dönderdim, *#7370# yaparak soft format attım.sonra hard format attım sorun halen devam ediyor. hafıza kartı 1 gb takılıykende aynı çıkartıncada aynı sorun devam ediyor. bundan önce kullandığım telefonda 6730 du hiç bir şekilde donma yapmıyordu bi sürü uygulama ws şeyler yüklü oldugu halde..malefes onu kaybedince 2.el bunu aldım. neyse yardımcı olabilecek varmı acaba arkadaşlar

bican24

Üye
Yazilimsal bir hata telefonu sifirdan kuracaksin bunuda teknik servis yapar

nokia belleye benzeyen bir tema var mi

e71 kullanıorum. Telefonun orjınal flashı sılındı. Nasıl bulabılırım? Yardımcı olursanız sevınırım.

E50 kullanıcısıyım bir cook nokia gizli kodu çalışmıyor mesela ses arttırma gibi hata:istek tamamlanamadı

xaczx

Üye
6220classic kilit kodu kırma programı yok mi

6730c tlf kamera açılmıyor kameraya girince ana menüye geri atıyor daha öncede olmuştu telefonu orjinal ayarlara döndürünce düzelmişti şimdi ise defalarca hard ve solf format attım bi defa açıldı biriki foto çektim sonra kapttım yine açılmadı yardımcı olursanız çok sevinirim