55lim
Üye
Arayan mevlasını da bulur beni de
arkdaslar benim N73'üm var ve bir türlü hack yapıLmıyor :S Versiyon Gücelledim Onun İçin mi acaba ? :S Bütün hack İşemlerini yaptım sacmen x-plore instalserver'ı bın klasorune atıyorm teli yenıden baslatıyorum rotateme vb. program yukluyorum hala sertifika hatası alıyorum nedeni nedir acaba :S
sene 2012 olmak üzere hala 2008-2009 lu yılların yöntemlerine başvuranlar var secmandı hello carbideydi modoydu v.s
http://www.maxicep.com/symbian-s60v...kadar-kolay-ve-pratik-olur-buyrun-554048.html
arkadaşlar n73ümü zorla hacklemeyi başardım sertifika sorunu almıyorum n-gage 2.0ı da kurdum binbir güçlükle ama binpda oyunları kuruyorum trial oluyor trial olsa bile önemli değil oyun açılmıyor start game'e basıyorum n-gage kapanıyor oyun açılcak gibi oluyor tekrar n-gage açılıyor.
yardımcı olursanız sevinirim biraz uzun oldu galibabu arada open4all kapalı
arkadaşlar n73ümü zorla hacklemeyi başardım sertifika sorunu almıyorum n-gage 2.0ı da kurdum binbir güçlükle ama binpda oyunları kuruyorum trial oluyor trial olsa bile önemli değil oyun açılmıyor start game'e basıyorum n-gage kapanıyor oyun açılcak gibi oluyor tekrar n-gage açılıyor.
yardımcı olursanız sevinirim biraz uzun oldu galibabu arada open4all kapalı
telefon hızlandı n-gage daha hızlı açılıp kapanıyosaol yine de
face de video paylaşmak için program varmı acaba
n95 de bu program çalışmıyor üzgünüz diyor ne yapmam gerekiyor
n95 de çalışmıyor bu program hatası aldım
----------Eklendi @ 20:32:42 ---------- Yazıldı @ 20:32:16 ----------
peki teşekkürler
smart office'in s60v3 veya 6700 slide'a herhangi bir uyumlu versiyonu var mı?
Symbian sürümü 9.1 mi 9.2 mi 9.3 mü bide smart office mi yoksa quickoffice daha iyidir. Sen symbian sürümünü yazarsan bakıştırırız.
Google dan çıkmadı forum içine bakacam şimdi
----------Eklendi @ 00:06:37 ---------- Yazıldı @ 00:02:53 ----------
Picsel Smart Office™ v1.2.7 S60v5 Retail - Sayfa 10
----------Eklendi @ 00:07:12 ---------- Yazıldı @ 00:06:37 ----------
v3 yoktu şunu dene bazen çalıştığı da oluyor. merakla bekliyorum dene bi.
ya tamam hallettim o programın açılması gerekmiyor n-gage için. Sadece yüklü olması gerekiyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?