s60v3 flash lite 4 çıkacak mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
wildtiger223

wildtiger223

Üye
    Konu Sahibi
s60v3 flash lite 4 çıkacak mı?
sayın arkadaslarım nokia telefonlarının bir çoğunun özelliklerine baktım flash lite 4 ü sadece N8 de görebildim flash player 10 u desteklediği yazıyordu bu flash lite 4 s60v3 lerde de kullanima sunulacak mı? N97 almayı düsünüordum onda bile flash lite 3 var cok yere baktım N97 için flash lite 4 göremedim varda ben mi göremedim bilmiyorum ama N97 almaktan vazgeçtim sırf bu yüzden... N79 veya N97 için flash lite 4 bulan paylaşırsa sevinirim

• Beğen
Tepkiler: ZAFER_0068D

waycell

waycell

Üye
flash lite 4 mevcut nette tele yükledim geçenlerde fakat mevcut yazılımın üstüne kurulmuyor ayrı kuruluyor bununda bize bir faydası yok..fikrimce n97 yerine 2ghz çift işlemcili bir lc alabilirsin türkiyeye gelir az zamanda android kaliteside cabası

wildtiger223

wildtiger223

Üye
    Konu Sahibi
ben androidden falan anlamamki kardesim ben bu zamana kadar hep nokıa n serisi kullandım ole devam ederım androıd nasıldır ne ıse yarar neler yapar hıc bı fıkrım yok o yuzden nokıa devam dıorum ama s60v3 icin flash lıte 4 lazım

Larock

Larock

Üye
bu nokia ne acayip bir firma. Bir yazilimi bile kullanicilarindan esirgeyen fimadan bi halt olmaz. Insallah iflaz eder, batar.

uribaju

uribaju

Üye
eski sistem oldugundan olmamasi dogaldir .sadece n8de yok c7 ,e7,c6-01.x7 bunlarda da var

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
Flash lite symbian 3 lere özel bi dahilli bir bileşendir s60v3 veya s60v5 lere çıkması söz konusu bile değildir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt