flash lite 4 ve 10.1 farkı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mutluadam

Üye
    Konu Sahibi
flash lite 4 ve 10.1 farkı ?
arkadaşlar nokia smartphone lerde adobe flash lite 4 var sony ericson son modellerde 10.1 yazıyor. bu iki flash farklımı? hangisi nasıl daha iyi, üstün? saolun.

by*cambaz

Üye
10.1 bin basar

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
flash lite flash 10 a kadar destekler 10.1 biraz daha iyi arada uçuk fark yok ama bikaç sitedeki videoları lite açmayabilir

Türe

Türe

Üye
Lite'ye kısıtlı sürüm de denilebilir

mutluadam

Üye
    Konu Sahibi
o halde sony ericsson xperia neo nun flashı nokia 701 flash lite den çok daha iyimi?

61semih

61semih

Üye
o halde sony ericsson xperia neo nun flashı nokia 701 flash lite den çok daha iyimi?
neo nun flashı.flash lite her siteden video açmayabilir yarı ylda kalabılırsın yani..flash10.1 de bböyle birşey yok.internetteki her videoyu açar

mutluadam

Üye
    Konu Sahibi
neo nun flashı.flash lite her siteden video açmayabilir yarı ylda kalabılırsın yani..flash10.1 de bböyle birşey yok.internetteki her videoyu açar

neo nun flash ı mı flash lite? yoo nokia 701 inki flash lite 4. neo nun ki 10.1 . her yerde böyle yazıyor sen nerden böyle çıkardın anlamadım?

peki flashın yerini bir yandan da html5 alıyormuş yavaş yavaş diye duydum. peki bu da neo da yokmu nokia 701 de varmış.? ve şu anda html5 i destekleyen nokia 701 gibi telefonlarda webde sitelerde bu flashın yerini almaya başladımı?

serinaga

serinaga

Üye
Nokia 701'de html5 varsa O zaman bende de var demektir :)

fullwar

fullwar

Üye
Bakalım Bada 2.0'dada Flash Lite 4 geliyor. Bazı betalarda çok iç açıcı olmasada beklemedeyiz.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Flash Lite 4.0 fazlasıyla yeterli. Her türlü videoyu kasmadan izlersin işin ilginç yanı görüntü kalitesi çok iyi olanları bile sorun çıkarmadan izleyebiliyorsun. Bazı flash oyunları da açar ama oyun sırasında sıkıntı yaratır. Kısacası internet deneyimini Flash Lite kusursuza yakın yaşatıyor. Flash 10.1 herhalde flash oyunları sorunsuz açıp oynatabilir de o dandik oyunları oynasak ne yazar oynamasak ne yazar.

61semih

61semih

Üye
neo nun flash ı mı flash lite? yoo nokia 701 inki flash lite 4. neo nun ki 10.1 . her yerde böyle yazıyor sen nerden böyle çıkardın anlamadım?

peki flashın yerini bir yandan da html5 alıyormuş yavaş yavaş diye duydum. peki bu da neo da yokmu nokia 701 de varmış.? ve şu anda html5 i destekleyen nokia 701 gibi telefonlarda webde sitelerde bu flashın yerini almaya başladımı?
noktalama işaretlerine dikkat etseydın ne demek ıstedıgımı anlardın
neo v de flash var ve html5 ten de flash lite dende daha iyi.html5 e gecıs vargıbı gozuksede bence flash daha iyi.
ornegın benım telefon normalde flash desteklemıyor.ben ıse html5 lı bır tarayıcı olan skyfire ile videoları izliyordum ,fakat performansı flash kadar iyi değil ve bazı vıdeoları açmıyordu.
biraz araştırdıktan sonra cıhazı rootladım flash destegını yaptım.kesınlıkle daha iyi.
kaldıkı neo v nın gpu su flash ı zaten desteklıyor ve gıo ya gore hem işlemcisi daha iyi.
gerçi her acıdan daha iyi ama konumuz flash oldugu ıcın boyle dedim
smbyan ile ios zaten flash desteklemıyor.android in en buyuk artılarından bırısıde bu zaten

mutluadam

Üye
    Konu Sahibi
noktalama işaretlerine dikkat etseydın ne demek ıstedıgımı anlardın
neo v de flash var ve html5 ten de flash lite dende daha iyi.html5 e gecıs vargıbı gozuksede bence flash daha iyi.
ornegın benım telefon normalde flash desteklemıyor.ben ıse html5 lı bır tarayıcı olan skyfire ile videoları izliyordum ,fakat performansı flash kadar iyi değil ve bazı vıdeoları açmıyordu.
biraz araştırdıktan sonra cıhazı rootladım flash destegını yaptım.kesınlıkle daha iyi.
kaldıkı neo v nın gpu su flash ı zaten desteklıyor ve gıo ya gore hem işlemcisi daha iyi.
gerçi her acıdan daha iyi ama konumuz flash oldugu ıcın boyle dedim
smbyan ile ios zaten flash desteklemıyor.android in en buyuk artılarından bırısıde bu zaten

anladım. fakat ben neo v demedim sadece neo. neo v nin flashı neo dan daha mı iyi? gerçi ikiside bir kaç ayrıntı dışında aynı telefon diye biliyorum ama..?

birde benim arkadaşın birinde nokia e7 var ondan flash lite 4 var alıp telefonu denedim videoları ne mynette video nede bu canlı tv sitelerinden tv yi açabildi. videonun yerinde adobe simgesi oluyordu sadece. peki açılır diyorsunuz flash lite 4 ile benim o denememde niye açılmadı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt