S60v3 Cihazlarda Menü Genişletme/Daraltma İşlemi

Sponsorlu Bağlantılar

yunus4554

yunus4554

Üye
InstallServer i aktif edemiyorum tel hackli Nokia E71 rompatcher'e giriyorm installserver RP+ ve installserver FP2 var ikiside aktif olmuyor sadece pasifken mavi oluyor ve simgelerinln yanında sarı bi halka çıkıyor? Anlamdm herşeyi yaptm ama olmadı? / bütün bu işlemleri yaparken arka planda her hangi bi program açık olursa sonuç ne olur? + grid programını açınca options+edit both modes'e tıklayıncA : size of portaid and landscape modes will be same diye uyarı veriyor??? / birde grid'i açınca ekranda şu yazıyor :

Size of portait menu:
3x4
Size of landscape menu:
4x3

edit modes apart a tıkla ordan yap

___kaptan___

___kaptan___

Üye
ordan yapınca da '''you can set diferent sizes for portait and landscape modes''' diyor ?

yunus4554

yunus4554

Üye
tamam oradan devam et sayıları yaz nasıl istiyorsan ben 4x3 3x4 yaptım

___kaptan___

___kaptan___

Üye
ben öyle bir sorunla karsılasmadım oradan yaptım

Nasıl oluyo yaa :'( nasıl yaptnz bi anlatır msnz? Paylaşan arkadaş anlatmış ama bi de sizden dinlemk isterm yani? Bi türlü yapamadm :'(

yunus4554

yunus4554

Üye
Nasıl oluyo yaa :'( nasıl yaptnz bi anlatır msnz? Paylaşan arkadaş anlatmış ama bi de sizden dinlemk isterm yani? Bi türlü yapamadm :'(

tekrar baktıgımda bendede oyle dedi sonra yazma ekaranı geldi ben sırayla 4-3 3-4 yaptım sonra cıktım ama senin sorununu anladım yaptıgımı yap sonra vhome yi ac bir gorunum sec ve birazcık bekle :oke:

___kaptan___

___kaptan___

Üye
tekrar baktıgımda bendede oyle dedi sonra yazma ekaranı geldi ben sırayla 4-3 3-4 yaptım sonra cıktım ama senin sorununu anladım yaptıgımı yap sonra vhome yi ac bir gorunum sec ve birazcık bekle :oke:

Ok hemen deniyorm :) inş olur

----------Eklendi @ 13:14:31 ---------- Yazıldı @ 13:11:18 ----------

olmadı sadece normal vhome programı aktif oluyo :'(

yunus4554

yunus4554

Üye
Ok hemen deniyorm :) inş olur

----------Eklendi @ 13:14:31 ---------- Yazıldı @ 13:11:18 ----------

olmadı sadece normal vhome programı aktif oluyo :'(

http://qfs.mobi/f99292 burada gif şekline attım yane ben boyle yaptım olmazsa yapabilecegim bisey yok inş. Yaparsın

___kaptan___

___kaptan___

Üye
eyw hemen bakıyorm

----------Eklendi @ 13:44:14 ---------- Yazıldı @ 13:40:53 ----------

sorunu buldum galiba grid'e ben girince options a tıklayınca edit both ve edit modes ve exit çıkıyor başka bi seçenek yok????

yunus4554

yunus4554

Üye
eyw hemen bakıyorm

----------Eklendi @ 13:44:14 ---------- Yazıldı @ 13:40:53 ----------

sorunu buldum galiba grid'e ben girince options a tıklayınca edit both ve edit modes ve exit çıkıyor başka bi seçenek yok????
nedenini bilemem istersen konuyu acan arkadaşa sor o daha iyi anlar inş. Yaparsın

___kaptan___

___kaptan___

Üye
eyw sağolasın

___kaptan___

___kaptan___

Üye
USAForever kardeş nerdesin yaaa =(

Hasan

Üye
Aynen ya şu dosyaları bi cikartamadim gittim bilgisayar olsa bi şey demezdim ama

___kaptan___

___kaptan___

Üye
wala benim telefon Nokia E71 hackli x-plore programı ile yazılan herşeyi yaptm ama olmadı yaaa :'( / x-plore 1.56 versiyonunu öneririm ayarlardan türkçeleştirebilirsiniz

USAForever

USAForever

Üye
    Konu Sahibi
Eğer Cep Telefonunuzda
Python Yoksa Linkteki pyton4all'u kurmanız
yeterli demişsiniz ama linkte python da yok python4all da yok napıcaz?

Anlatımı İyice okuyun. Linke python4all yamasını eklemiştin bidaha bakın , unutmuş da olabilirim , iyice bakın.

----------Eklendi @ 22:26:13 ---------- Yazıldı @ 22:25:06 ----------

c5 test edildi gerçekten güzel bişey :oke:

evet harikadır.

Elimde 9Mb ylık temalar var..

----------Eklendi @ 22:26:58 ---------- Yazıldı @ 22:26:13 ----------

bende onu arıyorum

----------Eklendi @ 09:00:44 ---------- Yazıldı @ 08:56:24 ----------

www.maxicep.com/symbian-s60v3-pytho...s60v3-s60v5-symbianos9-x-unsigned-335921.html burdan buldum ben

evet bunu kurun.

yunus4554

yunus4554

Üye
Anlatımı İyice okuyun. Linke python4all yamasını eklemiştin bidaha bakın , unutmuş da olabilirim , iyice bakın.
orada yok ben altta paylastım bu arada su windows gorunumu yok onun yerine çok benzeyen htc var

USAForever

USAForever

Üye
    Konu Sahibi
InstallServer i aktif edemiyorum tel hackli Nokia E71 rompatcher'e giriyorm installserver RP+ ve installserver FP2 var ikiside aktif olmuyor sadece pasifken mavi oluyor ve simgelerinln yanında sarı bi halka çıkıyor? Anlamdm herşeyi yaptm ama olmadı? / bütün bu işlemleri yaparken arka planda her hangi bi program açık olursa sonuç ne olur? + grid programını açınca options+edit both modes'e tıklayıncA : size of portaid and landscape modes will be same diye uyarı veriyor??? / birde grid'i açınca ekranda şu yazıyor :

Size of portait menu:
3x4
Size of landscape menu:
4x3

anlatığım herşeyi adımı adımına uygulayın.

Sanırım sizin sorununuz dosya kopyalama işleminde eğer fp1 se cihazınız adım adım giderken takıldığınız noktayı bana söyleyin.

----------Eklendi @ 22:33:05 ---------- Yazıldı @ 22:30:28 ----------

Aynen ya şu dosyaları bi cikartamadim gittim bilgisayar olsa bi şey demezdim ama

cep telefonunuza zip manager yükleyin.

----------Eklendi @ 22:35:13 ---------- Yazıldı @ 22:33:05 ----------

orada yok ben altta paylastım bu arada su windows gorunumu yok onun yerine çok benzeyen htc var

senin sorununu çözelim şimdi , evet bana anlat derdin nedir.

USAForever

USAForever

Üye
    Konu Sahibi
yunus4554

yunus4554

Üye
anlatığım herşeyi adımı adımına uygulayın.

Sanırım sizin sorununuz dosya kopyalama işleminde eğer fp1 se cihazınız adım adım giderken takıldığınız noktayı bana söyleyin.

----------Eklendi @ 22:33:05 ---------- Yazıldı @ 22:30:28 ----------

cep telefonunuza zip manager yükleyin.

----------Eklendi @ 22:35:13 ---------- Yazıldı @ 22:33:05 ----------

senin sorununu çözelim şimdi , evet bana anlat derdin nedir.

benim derdim yok eline saglık guzel yapmıssın

USAForever

USAForever

Üye
    Konu Sahibi
biraz sonra bazı screenshotlar atıcam dikkatlice bakın.

Üst Alt